Machtige motorhelden en groots Reispaviljoen op MOTORbeurs Utrecht 2007

De vele tienduizenden bezoekers die weer worden verwacht op MOTORbeurs Utrecht 2007 komen van donderdag 22 t/m zondag 25 februari 2007 face to face te staan met machtige Nederlandse motorhelden in diverse sportieve disciplines. In de Pitlane in hal 12 van Jaarbeurs Utrecht verzamelen zich vier dagen lang de specialisten op het gebied van o.a. weg- en dragracen, motorcross en trial.
Good old Bennie Jolink onthult op vrijdagmiddag 23 februari op het hoofdpodium in hal 12 de drieste plannen van het Child Care Afrika Rally Team voor Dakar 2008. Op zondagmiddag 25 februari is het hier de beurt aan de Nederlandse deelnemers van de afgelopen Dakar, die het publiek met sappige verhalen deelgenoot zullen maken van de ervaringen en belevenissen tijdens 's werelds meest roemruchte motorrally.
De beursbezoekers die door al deze prachtige avonturen geïnspireerd zijn om zelf op twee wielen de wereld te gaan ontdekken kunnen naar hartelust ronddolen in het grootste Reispaviljoen in hal 11, dit jaar met een recordaantal van ca. vijftig aanbieders.