ANP Pers Support


Marketingportaal lanceert gratis kennisbank

16.02.2007 / 09:34 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Hayona b.v.

Hayona b.v.

Marketingportaal lanceert gratis kennisbank
Auteurs publiceren zonder tussenkomst van redactie

Nunspeet, 16 februari 2007 - Het vandaag gelanceerde Marketingportaal.nl is een gratis kennisbank voor marketing en communicatie. Artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen en een marketing woordenboek zijn vrij toegankelijk. Daarnaast kan iedereen zich gratis aanmelden als auteur om eigen artikelen te publiceren. Marketingportaal staat model voor de nieuwe manier van uitgeven via het internet met innovatieve concepten van kennis delen, adverteren en profileren.

Waardevolle informatie over marketing en communicatie die gratis toegankelijk is via Marketingportaal biedt organisaties en bedrijven de mogelijkheid om dagelijks allerlei tips en adviezen van ervaren marketeers toe te passen in de praktijk. Daarnaast biedt Marketingportaal de vakspecialisten een platform om hun kennis zeer laagdrempelig en gratis onder een groot publiek te verspreiden zonder de tussenkomst van redacties of uitgeverijen. Op basis van de gepubliceerde artikelen kunnen zij zichzelf of het bedrijf waar ze voor werken profileren. Deze zogenaamde 'user generated content' staat garant voor een gevarieerd aanbod van praktisch toepasbare en actuele informatie.

Pascal Selles, manager van Marketingportaal: 'Marketingportaal is er voor iedereen. Voor zelfstandige ondernemers in het MKB, voor marketing afdelingen van grote bedrijven, voor overheidsinstanties, voor non-profit organisaties of studenten. Voor iedereen die op zoek is naar praktische kennis, handige tips en duidelijke achtergrondinformatie. Dat alles biedt Marketingportaal volledig gratis en het is zelfs niet nodig om je eerst aan te melden.'

Auteurs van artikelen kunnen er zelf voor kiezen om hun profiel beschikbaar te stellen voor werving & selectie doeleinden, voor acquisitie van opdrachten of om de naamsbekendheid van hun bedrijf te vergroten.

Marketingportaal werd al vóór de officiële lancering genomineerd voor de Web 2.0 Awards en door de redactie van Emerce geselecteerd om zich te presenteren tijdens de Emerce Update voor online lead generation op 22 februari a.s.

Bekijk ook www.marketingportaal.nl

//////////// Einde persbericht