Persbericht Heuvelrug, 10.30 uur

Utrecht, 22-02-2007

Brand in kelderbox

VEENENDAAL- Op woensdagmiddag ontstond er brand in een kelderbox. Omstreeks 13.00 uur kregen politie en brandweer de melding dat er brand was ontstaan in een kelderbox aan De Grote Pekken. De brandweer bluste de brand. Vermoedelijk is hier sprake van brandstichting en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Hennep aangetroffen

RHENEN- In een garage van een woning werd woensdagmiddag een partij hennep aangetroffen. Omstreeks 13.00 uur werd na binnengekomen informatie poolshoogte genomen bij de garage aan de Valleiweg. De hennepplantage werd inderdaad aangetroffen en bestond uit 239 planten. De planten met de bijbehorende apparatuur zijn ingenomen. Tegen de eigenaar zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Gedronken

VEENENDAAL- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 03.40 uur werd de 28-jarige man uit Rhenen gecontroleerd op de Kerkewijk. Onderzoek wees uit dat hij te veel had gedronken hij blies op het bureau 500 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 03.40 uur werd een 36-jarige automobilist uit Rhenen gecontroleerd op het Stationsplein. Ook hij had teveel gedronken en blies op het bureau 470 ug/l.