Blue Man Group meets Dreamgirls

22.02.2007 / 11:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Van den ende theaterproducties

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 22 februari 2007

Blue Man Group meets Dreamgirls
Blauwe mannen duiken op bij première

De première van de met acht oscars genomineerde film Dreamgirls kreeg gisteren een verrassend blauw tintje. Om klokslag acht uur verschenen de drie blauwe mannen van het theater- en muziekspektakel Blue Man Group op de rode loper. Een eigen, speciaal voor hen ontworpen taxi zette Blue Man Group voor Tuschinski af. Gewapend met polaroid camera's wist Blue Man Group alle bekende Nederlanders te ontwapenen. Karin Bloemen, Kelly en Yolanthe Cabau van Kasbergen gingen met een unieke Blue Man Group polaroid naar huis. Mèt blauwe vingerafdruk, het kenmerk van Blue Man Group.

Voor Blue Man Group begint Nederland steeds meer als thuis te voelen. 'Wij zijn hier fantastisch ontvangen. Ons leven speelt zich niet alleen af in Theater Fabriek Amsterdam, maar zeker ook daarbuiten. Zo kregen we de kans om met Tiësto op te treden en ter gelegenheid van Marco Borsato's verjaardag. Begin januari onthulden we een unieke Blue Man Group etalage in de Bijenkorf, vorige week kregen we een eigen plek in Madame Tussauds en nu staan we op de première van Dreamgirls in de mooiste bioscoop van Nederland,' aldus Blue Man Group teamcaptain Pete Simpson. De blauwe mannen staan te popelen om ook de rest Nederland te leren kennen en zullen de komende maanden op veel meer verrassende momenten en plekken opduiken. Want Blue Man Group is van en voor iedereen.

Wegens succes extra Blue Man Group shows
Blue Man Group is van dinsdag tot en met zondag te zien in Theater Fabriek Amsterdam. Voorafgaand aan de show kunnen bezoekers van Blue Man Group brunchen of dineren in het trendy theaterrestaurant van Herman den Blijker. Kaarten zijn er in drie verschillende rangen en vanaf 29,50 euro. beschikbaar o.a. via TopTicketLine (0900-300 5000, 45 cpm). Kijk voor meer informatie over Blue Man Group op www.bluemangroup.nl