Gemeente Nederbetuwe


Aanslag gemeentelijke belastingen / WOZ-beschikking eind februari 2007

22 feb 2007
Aanslag gemeentelijke belastingen / WOZ-beschikking wordt waarschijnlijk eind februari verstuurd.

Aanslag gemeentelijke belastingen / WOZ-beschikking eind februari 2007 Het ligt in de planning om eind februari de aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2007 te versturen. In een aantal gevallen zal de aanslag/beschikking niet worden verstuurd en dit heeft te maken met bouwvergunningen en verkoop/koop grond.

Taxatieverslag
Het taxatieverslag van uw object is op internet te raadplegen, zie onze site www.nederbetuwe.nl Let op: voor het inloggen heeft u uw Burger Service Nummer (sofinummer) nodig.

Bezwaar
Mocht u het niet eens zijn met de aanslag/beschikking dan kunt u binnen zes weken na dagtekening een bezwaarschrift indienen bij de heffingsambtenaar van de gemeente Neder-Betuwe, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Op onze internetsite: www.nederbetuwe.nl staat een standaard bezwaarschrift wat u kunt printen.

Lees eerst de toelichting
Als u vragen heeft of twijfelt over de juistheid adviseren wij u eerst de toelichting die met de aanslag/beschikking is meegestuurd aandachtig door te lezen, want op de meeste vragen vindt u daar al het antwoord. Maar ook op onze website vindt u bij de meest gestelde vragen vaak al het antwoord op uw vraag. Lees eerst de toelichting en voorkom onnodig wachten aan de telefoon. Wilt u een persoonlijk gesprek, dan dient u eerst een afspraak te maken.