Ingezonden persbericht


Unieke Soupisok-armband en classy ladyphone E420 versterken elkaar

Samsung E420 ladyphone met lichtmotief is opvallend fashion item

Delft, 22 februari 2007 - Natuurlijk is de Samsung E420 jouw luxe ladyphone. Het bloemmotief licht mooi op tegen de parelwitte compacte body. De Samsung E420 zet je unieke stijl in de spotlights. Wie nu in Nederland een Samsung E420 koopt, krijgt een limited edition-armband van het kledingmerk Soupisok cadeau. Deze armband is een nieuw fashion item dat net zo opvallend is als de Samsung E420.

Dit toestel sluit helemaal aan op de wensen van elke eigengereide 'girl'. Niet alleen het opvallende Chique White design is een hippe 'eye catcher', de twee grote displays in felle kleuren en het keypad zijn dat ook. Het oplichtende bloemmotief maakt de E420 te trendy om zomaar weg te stoppen in een tas. Je laat 'm liever zien. Dit designtoestel zit ook nog eens boordevol features die handig zijn én vooral fun.

De compacte girlphone heeft een gesprekstijd van drie uur en een standby-tijd van maar liefst 180 uur. Zo blijf je bellend, via MMS of SMS altijd in contact met je vriendinnen of vriend. Handsfree bellen doe je met de speakerphone. Met Caller ID zie je op het display de foto van degene die je belt. En met de digitale camera leg je mooie momenten in kleurrijke snapshots vast.

Soupisok (www.soupisok.com) is een jong kledingmerk. De accessoires van het kledingmerk Soupisok, zoals de armband, springen net als de ladyphone boven de massa uit met opvallende prints en motieven. Voor veel trendy vrouwen is de polsband met print een must-have. Uiterlijk is wel degelijk belangrijk. De Samsung E420 en Soupisok vullen elkaar goed aan in prints en kleuren. Je mag tenslotte gezien worden.

De Samsung E420 Chique White is verkrijgbaar voor ¤ 199,- inclusief B.T.W. De actie van de Samsung E420 en Soupisok geldt alleen voor Nederland.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2005 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 56,7 miljard en een nettowinst van US$ 7,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 128.000 medewerkers actief in meer dan 120 kantoren in 57 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.