Provincie Noord-Holland

N-H Kwartaalblad in teken van Statenverkiezingen

22-2-2007

Hoe houden we ook in de toekomst de voeten droog? Hoe komen de geneugten van het platteland beter tot hun recht? Wat doen we aan de problemen in de jeugdzorg? En hoe blijven de steden bereikbaar? Dit zijn belangrijke themas bij de verkiezingen voor de Noord-Hollandse Provinciale Staten op 7 maart.

Deze spraakmakende onderwerpen rechtvaardigen meer dan ooit een uitspraak van de kiezer. Het gaat immers om cruciale kwesties als kustbescherming, de kwaliteit van het landelijk gebied, de aanpak van knelpunten in de jeugdzorg en het openbaar vervoer als alternatief voor de auto. In het zojuist verschenen eerste nummer van N-H Kwartaalblad van 2007 geven twee deskundigen hun tegengestelde visie op deze vier onderwerpen. En alle lijsttrekkers die willen dat u op 7 maart op hen stemt, reageren hierop met een korte maar krachtige stellingname.

De column van N-H, deze keer van de hand van commissaris van de Koningin H.C.J.L. Borghouts, staat eveneens in het teken van de verkiezingen.

Verder in dit nummer:

- passen en meten met schaarse ruimte;

- stijgende zeespiegel vraagt om maatregelen;
- Schipper uitgewandeld;

- lespakket helpt jonge mantelzorgers;

- sanering GEB-terrein Haarlem in laatste fase.

NH Kwartaalblad nummer 1 van 2007

N-H Kwartaalblad wordt kosteloos toegezonden aan relaties van de provincie Noord-Holland. U kunt het nieuwste nummer hieronder downloaden of het u per post laten toesturen. Mail daarvoor uw adresgegevens naar nieuwsredactie@noord-holland.nl, onder vermelding van: 'N-H verkiezingsspecial'.