Ingezonden persbericht


GameVillage Party 6 bedolven onder goodies, gratis games en hardware

Persbericht ­ 22 februari 2007

Nijmegen, 22 februari 2007 ­ Verschillende bedrijven uit game-branche hebben grote prijzen en bijzondere goodies beschikbaar gesteld voor de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition. Zo zijn er op de GameVillage Party 6 verschillende collector editions van populaire, nieuwe games te winnen zoals Maelstrom, Archlord en GuildWars Nightfall. Ook worden op de party vier grote Antec Case Mod PC-kasten weggegeven waarmee gamers hun eigen game-pc kunnen maken. Atari stelt drie keer de game Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 voor de Nintendo Wii beschikbaar. De winnaars krijgen deze game nog voor de officiële releasedatum thuisgestuurd. Dit alles op de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition op 25 februari in de GameSyndicate in Rotterdam.

Een deel van deze prijzen worden verloot onder alle bezoekers van de party. Een groot deel van de prijzen gaat naar de verschillende gametoernooien die worden gehouden tijdens de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition. Naast populaire toernooien als SingStar (Playstation 2), Pro Evolution Soccer 6 (Playstation 2) en Super Smash Brothers Melee (GameCube), gaat er extra aandacht uit naar twee bijzondere toernooien. Zo vindt er een wedstrijd plaats met één van de grootste titels voor de Xbox 360 van de afgelopen maanden: Gears of War. Ook zal voor de tweede keer in Nederland een groots Wii Sports toernooi gehouden worden op Nintendo's nieuwste console de Wii. Dit alles tijdens de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition op 25 februari in het gamecafé GameSyndicate in Rotterdam.

Voor de toernooien op de GameVillage Party 6 kan iedereen zich inschrijven. Natuurlijk is er op de GameVillage Party ook alle ruimte om vrij te gamen. Er staan tientallen game pc's en spelcomputers die hiervoor gebruikt kunnen worden. Aan het eind van de dag is er voor iedereen een grootse goodiehunt georganiseerd. Alle grote game-uitgevers zoals Nintendo, Microsoft, Ubisoft, Contactdata, Atari en THQ hebben t-shirts, games en bijzondere hebbedingetjes beschikbaar gesteld voor deze goodiehunt. De grootse goodiehunt in combinatie met de populaire toernooien en de mogelijkheden tot eindeloos vrij gamen, maakt van de GameVillage Party 6 een must voor iedere gameliefhebber.

Een overzicht van het materiaal dat beschikbaar is gesteld:

THQ stuurt ons: STALKER/Supreme Commander Energy Drinks, T-shirts van Supreme Commander

Easy Interactive stuurt ons: Drie Special Edition Cases van GuildWars Nightfall.

Ubisoft stuurt ons: Enorme standees van Pirates of the Caribbean, Rayman Raving Rabbids games en posters van Baas in Eigen Bos en Rayman Raving Rabbids. Deze komen allen terecht bij de grote goodiehunt aan het einde van de party.

Antec stuurt ons: Vier grote Case Mod PC-kasten. Dit zijn prijzen voor de verschillende toernooien op de party. Ook krijgen we dozen vol met materiaal voor iedere gamer die zijn eigen game-pc wil gaan bouwen. Onder andere vette ventilatoren die niet mogen ontbreken in een echte game-pc.

Microsoft stuurt ons: Drie keer de Xbox 360 game Crackdown, plus t-shirt. Deze gaan naar de winnaars van het Gears of War toernooi op de party.

Atollsoft stuurt ons: Gigantische posters van Vanguard Saga of Heroes, voor de goodiehunt op de party.

Contactdata stuurt ons: Een doos vol games die als prijzen gebruikt worden voor de verschillende toernooien.

Atari stuurt ons: Monkey Ball Banana Blitz, om te verloten op de party.

Codemasters stuurt ons: Tientallen exemplaren van de game Archlord. Deze worden verloot onder alle bezoekers. Ook stuurt Codemasters ons exemplaren van de game Maelstrom. Ook dezen worden verloot. Verder stelt Codemasters tientallen games beschikbaar als prijzen voor de toernooien op de party.

Cyes Shop stuurt ons Cyes Bags, die je ook als kussen kunt gebruiken. Drie vette, roze girl muismatten. Dit in samenwerking met Corepad.

BenQ stuurt ons: Stijlvolle BenQ tassen.

Atari stuurt ons: Drie keer Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 voor de Nintendo Wii.

We verloten onder alle bezoekers van de party:


* 1x Maelstrom Special Edition (PC)

* 2x Maelstrom (PC)

* 6x Archlord (PC)

* 4x LMA Manager 2007 (PC)

* 6x Rayman Raving Rabbids (PS2)

* 4x Antec Earthwatts

* 1x Super Monkey Ball (Wii)

* 2x Phantasy Star Online (Xbox 360)

* 3x Corepad Femina Pink Muismatten

De prijzen van de toernooien zijn:

Pro Evolution Soccer


1e prijs: Antec Case Mod PC-kast, GuildWars Nightfall Special Edition Case, 3 games uitzoeken, STALKER/Supreme Commander Energy Drink, Premium account voor 1 jaar t.w.v. 20 euro (verlenging van 1 jaar t.w.v. 50 euro voor Elite members)
2e prijs: 2 games uitzoeken, Premium account voor een half jaar t.w.v. 11 euro (verlenging van half jaar t.w.v. 28 euro voor Elite members)
3e prijs: 1 game uitzoeken, Premium account voor drie maanden t.w.v. 6 euro (verlenging van 3 mnd. t.w.v. 15 euro voor Elite members)

Wii Sports


1e prijs: Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 voor de Nintendo Wii, Antec Case Mod PC-kast, GuildWars Nightfall Special Edition Case, 3 games uitzoeken, STALKER/Supreme Commander Energy Drink, Premium account voor 1 jaar t.w.v. 20 euro (verlenging van 1 jaar t.w.v. 50 euro voor Elite members)
2e prijs: Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 voor de Nintendo Wii, 2 games uitzoeken, Premium account voor een half jaar t.w.v. 11 euro (verlenging van half jaar t.w.v. 28 euro voor Elite members)
3e prijs: Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 voor de Nintendo Wii, 1 game uitzoeken, Premium account voor drie maanden t.w.v. 6 euro (verlenging van 3 mnd. t.w.v. 15 euro voor Elite members)

Gears of War


1e prijs: Antec Case Mod PC-kast, Crackdown (Xbox 360), Crackdown t-shirt, 3 games uitzoeken, STALKER/Supreme Commander Energy Drink, Premium account voor 1 jaar t.w.v. 20 euro (verlenging van 1 jaar t.w.v. 50 euro voor Elite members)
2e prijs: 2 games uitzoeken,
Premium account voor een half jaar t.w.v. 11 euro (verlenging van half jaar t.w.v. 28 euro voor Elite members)
3e prijs: 1 game uitzoeken, 3 maanden Premium of Elite account, Premium account voor drie maanden t.w.v. 6 euro (verlenging van 3 mnd. t.w.v. 15 euro voor Elite members)

SingStar


1e prijs: 3 games uitzoeken, STALKER/Supreme Commander Energy Drink, Premium account voor 1 jaar t.w.v. 20 euro (verlenging van 1 jaar t.w.v. 50 euro voor Elite members)
2e prijs: 2 games uitzoeken, Premium account voor een half jaar t.w.v. 11 euro (verlenging van half jaar t.w.v. 28 euro voor Elite members)
3e prijs: 1 game uitzoeken, Premium account voor drie maanden t.w.v. 6 euro (verlenging van 3 mnd. t.w.v. 15 euro voor Elite members)

Smash Bros Melee


1e prijs: Antec Case Mod PC-kast, GuildWars Nightfall Special Edition, 3 games uitzoeken, STALKER/Supreme Commander Energy Drink, Premium account voor 1 jaar t.w.v. 20 euro (verlenging van 1 jaar t.w.v. 50 euro voor Elite members)
2e prijs: 2 games uitzoeken, Premium account voor een half jaar t.w.v. 11 euro (verlenging van half jaar t.w.v. 28 euro voor Elite members)
3e prijs: 1 game uitzoeken, Premium account voor drie maanden t.w.v. 6 euro (verlenging van 3 mnd. t.w.v. 15 euro voor Elite members)

Artikelen over GameVillage Party 5:

· Fotogallery van de GameVillage Party 5: S.T.A.L.K.E.R.-Edition: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=162545
· Verslag van de GameVillage Party 5: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=162693
· Video van de GameVillage Party 5 in de Volkskrant: www.volkskrant.nl/static/video
· Artikel in het Algemeen Dagblad: http://www.ad.nl/rotterdam/article943311.ece

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

OVER S.T.A.L.K.E.R
Hoofdsponsor van de GameVillage Party 5 is THQ met de aankomende PC-game S.T.A.L.K.E.R.. In S.T.A.L.K.E.R. neem je het op tegen gemuteerde wezens in de directe omgeving van het rampgebied Chernobyl. Het verhaal van de game speelt zich af in 2012 als de speler ontwaakt in het rampgebied dat nu de 'Zone' wordt genoemd. De speler is zijn geheugen verloren. Om langzaam meer te weten te komen over de ramp en wat er daarna heeft afgespeeld zul je verschillende missies moeten doorstaan. En steeds dieper binnendringen in de 'Zone'... S.T.A.L.K.E.R. ligt 23 maart in de winkels, maar is ruim een maand voor de release al speelbaar op de GameVillage Party 6.

===========================================
Noot voor de redactie,