Provincie Flevoland



Europese subsidie voor beeldscherm op rolluik

Addvertisement bv uit Zeewolde krijgt een Europese subsidie EUR 63.576 voor het doorontwikkelen en in de markt zetten van beeldschermen op rolluiken.

Addvertisement bv maakt onderdeel uit van Euroroll Service, een leverancier voor rolluiken, rolhekken en transparante rolluiken. De TMI-bijdrage wordt door Addvertisement gebruikt om een projectieplaat te ontwikkelen zodat op veiligheidsrolluiken videobeelden en boodschappen geprojecteerd kunnen worden. Ook zal er software ontwikkeld worden die het mogelijk maakt om van afstand via internet, e-mail, rss en sms verschillende beelden en boodschappen te projecteren of aan te passen op de rolluiken. Tegelijkertijd zal een advertentiemanagementsysteem ontwikkeld worden. Dit systeem maakt het mogelijk om landelijk alle advertentieruimte die beschikbaar is op rolluiken te verhandelen, te monitoren en te rapporteren.

Het project zal op korte termijn 4 nieuwe arbeidsplaatsen opleveren. Naar verwachting zullen er over een jaar 8 tot 15 medewerkers in dienst zijn.