Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Assen, 22-02-2007

Politie neemt wapens inbeslag
NIEUW BUINEN - Agenten hebben woensdag een 21-jarige man uit Nieuw Buinen aangehouden aan de Linnaeuslaan in verband met de wet wapens en munitie. De politie heeft een vuurwerkpistool, een alarmpistool, munitie en illegaal vuurwerk inbeslaggenomen. De verdachte heeft afstand gedaan van de spullen. Hij kreeg een dagvaarding mee naar huis. (BPS 07-107948)

Politie houdt milievlucht
EMMEN - De politie heeft dinsdag 20 februari gecontroleerd op milieuovertredingen met behulp van de helicopter. De milieuvluchten vonden plaats tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Er is gecontroleerd op diverse plaatsen gecontroleerd. Er werd onder meer gevlogen boven Geesbrug, Klazienaveen, Nieuw Weerdinge, Valthermond, Borger, Coevorden en Nieuw Schoonebeek. In Nieuw Schoonebeek werd geconstateerd dat men mest aan het uitrijden was. Omdat de noodhulp auto's allemaal voorzien waren van een klus, werd de helicopter aan de grond gezet. De betreffende boer kreeg proces-verbaal.

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280.