Gemeente Papendrecht

22 februari 2007

Openbare vergadering commissie van advies voor de bezwaarschriften Kamer I van de bezwaarschriftencommissie houdt dinsdag 27 februari 2007 een in beginsel openbare hoorzitting in het gemeentehuis van Papendrecht.
De eerste zitting begint om 19.30 uur. Aan de orde zijn de bezwaarschriften die zijn ingediend tegen het besluit tot het nemen van een voorbereidingsbesluit voor het industrieterrein Oosteind. Tijdens de tweede zitting (aanvang 20.00 uur) is het bezwaarschrift aan de orde dat is ingediend tegen het besluit tot het verlenen van een bouwvergunning voor twee woningen aan de Schoolstraat. De bezwaarschriften en de bijbehorende stukken liggen voor belanghebbenden ter inzage bij Bureau Beleidscoördinatie op het gemeentehuis. Wie de stukken wil inzien, kan contact opnemen met de secretaris van kamer I, mevrouw mr N.J.W. Visser, (078-6418379).

Gemeentegids wordt volgende week verspreid
Vanaf dinsdag 27 februari wordt de nieuwe Papendrechtse gemeentegids huis-aan-huis bezorgd. De gids is in opdracht van de gemeente verzorgd door Suurland b.v. uit Eindhoven en bevat naast de gebruikelijke informatie over de lokale samenleving, een plaatselijke telefoongids. De gemeentegids wordt jaarlijks geactualiseerd; de gemeente Papendrecht is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud, de uitgever voor de advertentiepagina's. Vanaf maart is de gemeentegids ook via internet te raadplegen.


____________