Ingezonden persbericht


Groep Rinoceros ontslaat woordvoerder

AMSTERDAM - Groep Rinoceros heeft besloten John Schuring uit zijn functie van woordvoerder te ontslaan.

Naar aanleiding van de vele negatieve reacties op het optreden van John Schuring afgelopen weekend, heeft Groep Rinoceros besloten hem op staande voet te ontslaan. Gisteren verscheen op Geenstijl.nl (www.geenstijl.nl) een verontrustend filmpje dat opgenomen was door een burgerjournalist. John Schuring heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan de Groep. Toch vindt de Groep dat de geloofwaardigheid van John Schuring teveel is aangetast om nog langer als woordvoerder namens de Groep op te treden. De Groep betreurt het incident ten zeerste en wil benadrukken dat de intentie om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2008 onveranderd blijft.

Groep Rinoceros is op zoek naar een nieuwe woordvoerder. Iedereen kan zich nog steeds aanmelden als lijsttrekker. De lijsttrekkers kunnen aangeven of ze woordvoerder willen worden en dan zal de Groep gezamenlijk beslissen wie de functie van woordvoerder kan invullen.

Groep Rinoceros wil via de Partij voor de Massa (PvdM) een duurzame oplossing bieden voor een veilige sociaal gecontroleerde samenleving. De Partij voor de Massa wil dat mensen bewust kiezen voor elkaar en elkaar helpen waar dat nodig is. Want samen staan wij sterk. De ikke, ikke, ikke-mentaliteit moet weer plaatsmaken voor het wij-gevoel.

De Partij voor de Massa wil de wensen van het overgrote merendeel van de Nederlandse bevolking vertolken en zal ervoor zorgen dat Nederland weer wordt zoals het was: een veilige en prettige samenleving, waarin iedereen mag meedoen. Het succes van de massa wordt aangetoond door lichtende voorbeelden als wikipedia en youtube, waarbij miljoenen eenlingen spontaan een wereldwijd netwerk opzetten.

Wij zeggen ja tegen elkaar en nee tegen het doorgeschoten individualisme!

www.partijvoordemassa.nl

Alleen voor de redactie: Groep Rinoceros is bereikbaar via info@partijvoordemassa.nl of bel 06-47067104