Ingezonden persbericht

Hyperion reikt 'Partner of the year' award uit aan Archstone Consulting

Utrecht, 22 februari 2007 - Archstone Consulting heeft de 'Partner of the year' award in ontvangst genomen van Hyperion, marktleider op het gebied van Business Performance Management-software. De 'Partner of the year' award wordt toegekend aan de partner waarmee Hyperion het afgelopen jaar het meest succesvol heeft samengewerkt. Hyperion vergelijkt partnering met het hebben van een relatie: het draait om respect, vertrouwen, open communicatie en professioneel met elkaar omgaan.

In Nederland werken Archstone Consulting en Hyperion sinds 2005 samen aan verschillende projecten voor onder andere Sara Lee, Campina, Friesland Foods en Sigmakalon. De projecten behelzen meestal financiële consolidatie, rapportage en business planning processen. De consultants van Archstone Consulting hebben een sterke klantfocus en veel expertise op het gebied van Hyperion-projecten en bieden de klant één loket. Archstone adviseert haar klanten én is volledig verantwoordelijk voor de uitvoering.

"De waardering die Hyperion met deze award uitspreekt, is wederzijds. We zien deze award als erkenning voor ons werk en bevestiging van het goede contact dat we onderling hebben. We zijn er trots op deze award te mogen ontvangen van een sterke partij als Hyperion," aldus Tom Velema, Principal and Benelux Practice Leader bij Archstone Consulting. Marco van der Kooij, director bij Archstone Consulting, nam de 'Partner of the year' award namens Archstone Consulting in ontvangst.

Over Hyperion
Hyperion (Nasdaq: HYSL) is wereldwijd marktleider op het gebied van Business Performance Management-software. Het bedrijf heeft meer dan 12.000 klanten die de software van Hyperion gebruiken om zicht te krijgen op de resultaten van hun activiteiten en om hen te helpen plannen en organiseren om die prestaties te verbeteren. Met de Hyperion software kunnen klanten data verzamelen, ordenen en analyseren, alvorens het door de onderneming te communiceren. Hyperion levert de enige Business Performance Management-oplossing die in één enkel systeem financiële management applicaties integreert met een business intelligence platform.

Over Archstone Consulting
Archstone Consulting is een snelgroeiende, onafhankelijke consultancy organisatie, die zich met name richt op strategisch advies en bedrijfsproces optimalisatie. Archstone Consulting is gespecialiseerd in het leveren van advies en diensten op strategisch, operationeel, IT en CFO niveau. Advies en diensten worden met name geleverd binnen de sectoren consumentenproducten, retail, life sciences, manufacturing en services. Archstone Consulting biedt betrouwbaar advies, efficiënte uitvoering en meetbare resultaten. Het hoofdkantoor van Archstone Consulting is gevestigd in Stamford, Connecticut, met vestigingen in Amsterdam, Chicago, Londen, New York, San Francisco en Toronto. Meer informatie kunt u vinden op de website van Archstone Consulting: www.archstoneconsulting.com.