ANP Pers Support

function CreatePopup(url, width, height)
{
window.open(url, 'ANP_Pers_support', 'scrollbars=yes,status=no,resizable=no,width=' + width + ',height=' + height); }

Uitgebreid zoeken

Vodafone zet nieuwe standaard voor de Nederlandse MVNO markt

22.02.2007 / 14:56 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Vodafone

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Vodafone Nederland zet nieuwe standaard voor de Nederlandse MVNO markt

Maastricht, 22 februari 2007 - Vandaag kondigt Vodafone Nederland aan haar mobiele netwerk open te stellen voor Mobiele Virtuele Netwerk Operators (MVNO's) op de Nederlandse markt. Vodafone wil MVNO's de gelegenheid bieden om hun eigen producten en diensten naar de markt te brengen, terwijl ze naar wens gebruik kunnen maken van de mobiele ervaring die Vodafone als leidende partij in de markt heeft. Met dit flexibele model is Vodafone voornemens een blijvende positie in te nemen in de uiterst concurrerende MVNO markt.

Guy Laurence, CEO Vodafone Nederland: 'Er zijn partijen in de markt die hun klanten graag iets specifieks willen bieden op het gebied van mobiele communicatie. We denken dat het mes aan twee kanten kan snijden door in te spelen op deze marktdifferentiatie en segmentatie. Door onze krachten te bundelen en ambities te stroomlijnen zal de klant profiteren, en dat is goed voor alle partijen.'

Nederland is een van de meest concurrerende mobiele markten in Europa en MVNO's zijn in de Nederlandse markt al jaren een gegeven. Het laatste jaar is de MVNO markt sterk in beweging geweest. Vodafone's strategische beslissing om juist nu MVNO's op haar netwerk te verwelkomen komt op een moment dat de markt rijp is voor een volgende fase.

/ / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel N.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 200 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 36 landen.