Aedes

aedesnet.nl

Nieuws

Ledenraadvergadering op 22 februari 2007

20 februari 2007

De ledenraad van Aedes vergadert op 22 februari 2007. De Ledenraad zal terugblikken op de uitkomst van het ledencongres van 2 februari jl. in Utrecht, waar de leden overeenstemming bereikten over het gezamenlijke Antwoord aan de Samenleving. Dit Antwoord vormt het uitgangspunt voor de gesprekken met het nieuwe Kabinet dat 22 februari a.s. op het bordes verschijnt.

De Ledenraad zal in haar komende vergadering de hoofdlijnen van het nieuwe regeerakkoord toetsen aan het Antwoord. Tevens zal de Ledenraad besluiten over de wijze waarop de uitwerking van het Antwoord gestalte kan krijgen. Verder staat de Ledenraad stil bij de actuele ontwikkelingen rondom het onderwerp visitatie.

Aedes-leden (bestuurs- en directieleden) kunnen de agenda en de vergaderstukken inzien via de hyperlink hiernaast. Om toegang te hebben tot deze informatie is het noodzakelijk dat Aedes-leden zich eerst registreren. Dat kan via de registratiebanner hiernaast. Na de bevestiging van de registratie en de controle van de gegevens kan het voorkomen dat er een foutmelding optreedt. Het lijkt dan of de registratie niet gelukt is, het tegendeel is echter waar. Lees hierover meer in het bericht 'Foutmelding bij het registreren'. Mochten problemen bij het registreren ontstaan dan kan contact opgenomen worden met de Aedes-Infodesk (0900-123 2333).