Gemeente De Wolden


PERSBERICHT

Fractie Gemeentebelangen De Wolden met bus naar raadsvergadering

Ter ondersteuning aan het project Zwerfbus De Wolden zal de fractie van Gemeentebelangen, donderdag aanstaande, met de zwerfbus naar de raadsvergadering gaan. Vanaf september 2006 rijdt de Zwerfbus (lijn 239) als experiment in De Wolden. In overleg met de gemeente en de Verenigingen van Plaatselijk Belang is in januari besloten tot een uitbreiding van de dienstregeling. Bijzonder hieraan is dat deze is vastgesteld aan de hand van de wensen van verschillende groepen reizigers in De Wolden. Onderdeel van het project de Zwerfbus is dat met de Zwerfbus op donderdagavond de raadsvergadering bezocht kan worden (heen en terug). Tevens rijdt De Zwerfbus op verzoek naar het gemeentehuis op woensdagavond tijdens de openstelling en uiteraard weer terug.

Gemeentebelangen De Wolden wil de mogelijkheden van de Zwerfbus, zoals het bezoeken van een raadsvergadering, bij de inwoners onder de aandacht brengen zodat er in de toekomst meer gebruik van wordt gemaakt. De fractie van Gemeentebelangen wil er graag aan meewerken dat het experiment met de Zwerfbus slaagt om er zo voor te zorgen dat flexibel openbaar vervoer voor de gemeente De Wolden behouden blijft.

De fractie van gemeentebelangen stapt op in Koekangerveld bij de bushalte aan de Blieckweg, tegenover de voormalige openbare basisschool. De bus vertrekt om 18.45 uur.
Meer info:
Jan ten Kate,
06-52001378


---- --