Gemeente Delft

Ondertekening regionaal arrangement beroepsonderwijs

'Meer aansluiting tussen VMBO en MBO, het praktijkonderwijs, bedrijfsleven, onderwijs en de gemeente Delft', dat willen alle betrokken partijen bereiken.

Daarom ondertekenen op donderdag 22 februari om 17.00 uur de betrokken partijen het regionaal arrangement beroepsonderwijs op de Hogeschool INHOLLAND Delft aan de Kalfjeslaan 2 in Delft. De ondertekening maakt onderdeel uit van het programma van de themabijeenkomst van VNO-NCW in de regio Delft.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het regionaal arrangement is een samenwerkingsrelatie, die de komende vijf jaar zich als doel stelt het regionale beroepsonderwijs te versterken. Zij richten zich bijvoorbeeld op een betere verbinding tussen VMBO en MBO en op samenwerking met het regionale bedrijfsleven. Maar ook door nieuw aanbod van VMBO-richtingen. De drie betrokken scholen willen het nieuwe schooljaar starten met een nieuw VMBO aanbod. Sint Stanislascollege start een opleiding Techniekbreed, het Grotiuscollege een ICT-opleiding en het Christelijk Lyceum Delft een opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid.

De betrokken partijen zijn: Stanislas, Grotius, CLD, Laurentius praktijkschool en Mondriaan Onderwijsgroep, VNO-NCW Delft, MKB Delft, Kamer van Koophandel Delft, Koninklijke Horeca Nederland Delft en de gemeente Delft.

Met vriendelijke groet,

Esther Holster
Communicatieadviseur