Prime Fund Solutions van Fortis gebruikt productenreeks .....

22.02.2007 / 04:21 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Captaris, inc.

Captaris, inc.

Prime Fund Solutions van Fortis gebruikt productenreeks van Captaris voor het stroomlijnen van zakelijke processen en documentenbeheer

BELLEVUE, Washington, February 22 /PRNewswire/ --


- Leverancier van investeringsdiensten zet Captaris RightFax, Alchemy en Workflow in om wereldwijde activiteiten mogelijk te maken

Captaris, Inc. (Nasdaq: CAPA), een leidende leverancier van softwareproducten die documentcentrische processen automatiseren, heeft vandaag aangekondigd dat Prime Fund Solutions, een afdeling van Fortis met hoofdkantoren in België en Nederland, de productenreeks van Captaris gebruikt om hun papierbeheer te veranderen. De organisatie levert en beheert documenten met Captaris RightFax en Captaris Alchemy op al zijn lokaties wereldwijd en stuurt zakelijke taken aan met Captaris Workflow. Zo kan Prime Fund Solutions efficiënter werken als één wereldwijde afdeling, ook al heeft het kantoren die fysiek zijn verspreid in verschillende tijdzones over de hele wereld.

"We zijn een wereldwijd bedrijf omdat onze klanten wereldwijd zijn," zei Kees Tiebout, Global IT manager bij Prime Fund Solutions (PFS).
"Technologieën als RightFax, Alchemy en Workflow moeten ons doel van wereldwijde activiteiten 24 uur per dag bereiken."

Met RightFax ontvangen en versturen werknemers documenten achter hun computer. In plaats van met stapels papier om te gaan met het risico om documenten te verliezen, zien werknemers gefaxte documenten als PDF-bestanden die gemakkelijk zijn op te slaan of door te sturen. "Met handtekeningen hebben faxen doorgaans meer juridische waarde dan e-mail," zei Tiebout. "Toch geven sommige klanten nog de voorkeur aan e-mail en RightFax verwerkt beide leveringswijzen. Door RightFax te integreren met onze ERP-toepassing leveren werknemers formulieren direct van de toepassing."

Alchemy verwerkt en archiveert elke week duizenden bestanden en de afdeling vertrouwt erop dat het alle lokaties onmiddellijke toegang tot documenten biedt. Door Alchemy te gebruiken is PFS in staat om te voldoen aan vereisten in de sector voor behoud van documenten zonder papier te hoeven opslaan. RightFax-overdrachten met afdrukken worden gescand, voorzien van tijd en gearchiveerd in de database van Alchemy door gebruik te maken van Alchemy Scan.

Captaris Workflow automatiseert de methode om nieuwe investeerders aan fondsen toe te voegen. Werknemers gebruiken een web-based workflowscherm dat automatisch taken toekent, wat bepaald wordt door procesrichtlijnen. Werknemers gebruiken Captaris Workflow zelfs als toegangsscherm om berichten aan klanten op te stellen. De oplossing stuurt het bericht langs de vereiste goedkeuringen, voordat het aan klanten wordt afgeleverd, door gebruik te maken van gegevens uit de database met betrekking tot voorkeuren voor adressen en berichten.

Toegang hebben tot een reeks oplossingen van één verkoper is een extra voordeel. Tiebout concludeerde: "90 procent van de problemen komt doorgaans door een gebrek aan integratie tussen producten of omdat verkoper A naar verkoper B wijst als er problemen zijn. De strategische zet van Captaris om RightFax, Alchemy en Workflow te combineren past perfect bij ons wereldwijde zakelijke proces."

Over Captaris, Inc.

Captaris, Inc. is een leidende leverancier van softwareproducten die zakelijke processen automatiseren, documenten elektronisch beheren en zorgen voor een efficiënte informatievoorziening. De productenserie van Captaris RightFax, Captaris Workflow en Captaris Alchemy wordt verspreid via een wereldwijd netwerk van leidende technologische partners. Wij hebben klanten in financiële diensten, de gezondheidszorg, overheden en vele andere sectoren en onze producten zijn geïnstalleerd bij alle bedrijven uit de Fortune 100 en vele uit de Global 2000. Captaris, waarvan het hoofdkantoor in Bellevue, Washington, staat en het Europese hoofdkantoor in Vianen, Nederland, werd in 1982 opgericht en wordt openbaar verhandeld op de NASDAQ National Market onder het symbool CAPA. Bezoek voor meer informatie www.captaris.com.

De volgende handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Captaris: Captaris, Alchemy, RightFax, Captaris Document Management, Captaris Interchange en Captaris Workflow. Alle andere merknamen en handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Website: www.captaris.com

Contact:

Stani Varenica, International Marketing Manager van Captaris Inc., + 31-(0)-3473-24-224, of stanivarenica@captaris.com