Ingezonden persbericht


100

PERSBERICHT

WERELDWIJD OP DE EERSTE RANG

INTERNATIONAL FESTIVAL BUREAU BIEDT
DE MOOISTE EVENEMENTEN VAN HET SEIZOEN,
IN EEN HANDZAME 'MINI GUIDE'

Amsterdam, februari 2007 - Vanaf nu verkrijgbaar: de nieuwe, handzame festivalgids van het International Festival Bureau, IFB. Het gidsje in 'handzaam pocketformaat' staat vol culturele uitgaanstips, van Praag tot New York. Hoogtepunten van dit seizoen: het Opera Festival van Verona, de openlucht opera's in Londens Holland Park of bijvoorbeeld het spectaculaire operafestival in het Oostenrijkse Bregenz.

OVERZICHTELIJK, INSPIREREND
De Nederlandse culturele ticket organisatie IFB presenteert het seizoensaanbod van festivals en culturele evenementen buiten de eigen landsgrenzen sinds 2005 jaarlijks in een overzichtelijke en inspirerende gids. Dit jaar is gekozen voor een compacte uitgave onder de naam 'De Kleine Zomerfestival Gids': met de gebruikelijke informatie, maar dan in handzaam pocketformaat. Behalve alle nuttige informatie over de opera's en muziekvoorstellingen, zijn voor de brochure ook uitstekende hotels geselecteerd die zich in de directe nabijheid bevinden van het evenement. Desgewenst kunt u een arrangement boeken.

VAN VERONA TOT BREGENZ
Dit jaar wist IFB tickets te reserveren voor een aantal topevenementen. Zo staat de Arena di Verona in het teken van het jaarlijkse Opera Festival. Dit jaar is het aanbod beter dan ooit, met volledige uitvoeringen van Nabucco, Aida, La Boheme, Il Barbiere di Seviglia en La Traviata. Een andere must-see: Opera Holland Park. De hele zomer voeren gezelschappen opera's uit onder een baldakijn in dit park in West-Londen. Het vaste begeleidingsorkest is de City of London Sinfonia. In Bregenz, aan de Bodensee op de grens van Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Liechtenstein, vindt deze zomer het Bregenz Festival plaats. Het festival vindt plaats op een unieke locatie, het podium drijft namelijk in een meer! Topsolisten, koren en balletgezelschappen en het wereldberoemde Weens Symfonie Orkest treden op in de spectaculaire natuur. Deze zomer staat de Tosca op het programma. In De Kleine Zomerfestival Gids staan vijf zomerfestival hoogtepunten in vier landen uitvoerig beschreven en vindt u ook korte informatie over tal van andere evenementen waarvoor IFB tickets en arrangementen kan verzorgen. Wereldwijd!

OOK LOSSE TICKETS
De culturele ticketspecialist IFB verkoopt voor culturele evenementen en festivals over de hele wereld toegangskaarten. IFB onderscheidt zich van andere (internationale) cultuuraanbieders doordat zij ook losse tickets voor de evenementen verkopen. De consument kan dus kiezen voor een compleet arrangement inclusief accommodatie en vervoer, maar ook voor een los entreebewijs.

Meer informatie is ook online te vinden: http://www.ifbarts.com. Daar kunt u ook uw tickets boeken en geheel veilig via het internet betalen.

International Festivals Bureau (IFB, in 1963 opgericht in Duitsland) is al 40 jaar de grootste ticketleverancier van belangwekkende kunst- en cultuurevenementen. IFB maakt als label deel uit van de Seatem Group, waartoe ook Keith Prowse behoort. Keith Prowse is marktleider op het gebied van entertainment travel en verkoopt toegangskaarten voor evenementen, attracties, themaparken, shows, sportevenementen en excursies over de hele wereld. Voor informatie en reserveringen of interesse is IFB te bereiken via 020-2015241



Ingezonden persbericht