Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Lochem - politie zoekt benadeelde vernieling              |
De politie zoekt in ieder geval één benadeelde van een vernieling aan zijn auto bij het station in Lochem. Mogelijk zijn meer autobezitters donderdagmiddag ( 22/2) de dupe zijn geworden van vandalen. De politie heeft twee Lochemse tieners zijn aangehouden.

De politie kreeg donderdag omstreeks 16.35 uur een melding dat een getuige had gezien dat er vernielingen werden gepleegd aan een lichtkleurige auto op de Stationsweg in Lochem. De auto stond met z'n neus richting het station geparkeerd en de getuige ging direct naar huis om de politie te alarmeren.

Deze ging direct ter plaatse, maar inmiddels bleek de bewuste auto te zijn verdwenen. In de buurt werden nog twee beschadigde auto's aangetroffen en aan de hand van het opgegeven signalement werden twee tieners aangehouden.

Zij zijn voor verhoor ingesloten en de politie sluit niet uit dat meer auto's in de buurt van het station beschadigd zijn en dat hun bezitters de vernieling nog niet hebben opgemerkt. Zij kunnen bellen met de politie Lochem voor het doen van aangifte. Mogelijke getuigen kunnen ook contact opnemen met telefoonnummer is 0900 - 8844.

Einde berichten
---


---


---

---- --