Gemeente Twenterand


Wethouder Binnenmars presenteert eerste magazine 'Mijn Wmo'

Wethouder Binnenmars heeft op donderdag 22 februari het eerste exemplaar van het Wmo magazine 'Mijn Wmo' uitgereikt. Dit gebeurde bij het Zorginformatie*punt in Vriezenveen.

'Mijn Wmo' geeft veel praktische informatie over de Wet maatschappelijke ondersteuning. Het magazine wordt uitgegeven door de vijf samenwerkende gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Deze week wordt het magazine in de vijf gemeenten huis-aan-huis verspreid. Inwoners van de gemeente Twenterand ontvingen 'Mijn Wmo' tegelijk met Gemeentecontact.

Wat staat er in het Wmo magazine?
De Wet maatschappelijke ondersteuning brengt veranderingen met zich mee. In het Wmo magazine staat wat dit in de praktijk betekent. Er staat ondermeer informatie in over hulp bij het huishouden, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Verder staan er adressen in en alle informatie over het Zorginformatie*punt. Voor vragen over de Wmo kunnen inwoners terecht bij het Zorginformatie*punt.

Geen magazine ontvangen?
Inwoners die geen magazine hebben ontvangen, maar er wel prijs op stellen, kunnen een exemplaar ophalen bij één van de Zorginformatie*punten. Telefonisch opvragen is ook mogelijk. Dit kan bij het Service Informatie Centrum van de gemeente (0546) 557777. Het magazine is ook hieronder te downloaden.

» Wmo magazine Twenterand definitief.pdf