Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

22 februari 2007

STUDENTENAWARDS 2007 VAN START

Voor de vijfde keer op rij organiseert mediabedrijf Studenten.net de Studentenawards. Deze awards bestaan uit de Student of the Year verkiezing, de Studentenhuis van het Jaar verkiezing en de Scriptieprijs 2007. Studenten kunnen zich via het internet opgeven voor deze verkiezingen, waarbij ze kans maken op mooie prijzen én eeuwige roem. Zoals ieder jaar worden de Studentenawards afgesloten met een spetterend finalefeest in juni.

STUDENT OF THE YEAR
Dé zoektocht naar de mannelijke en vrouwelijke student die als beste brains én beauty combineert. Studenten kunnen zich op www.studentoftheyear.nl inschrijven voor de verkiezing, door een eigen profiel online te zetten. Gedurende de verkiezing wordt de student getest op algemene kennis, maatschappelijke betrokkenheid en uiterlijke schoonheid. Een dag meelopen bij een charitatieve instelling behoort tot de opdrachten.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR
Tijdens deze spraakmakende verkiezing strijden studentenhuizen uit heel Nederland om de titel Studentenhuis van het Jaar. Bij de beoordeling wordt niet alleen gekeken naar het aantal online uitgebrachte stemmen, maar ook naar de kook-en schoonmaakkunsten van de studenten. Tevens wordt van de studenten verwacht dat ze hun studentenstad promoten door middel van filmpjes.

SCRIPTIEPRIJS 2007
Deze award wordt uitgereikt aan de student die de beste scriptie van 2006 heeft geschreven. Dit wordt beoordeeld aan de hand van de waardering van het MKB. Studenten kunnen hun scriptie uploaden, waarna deze door het MKB voor 10 euro per scriptie kan worden opgevraagd. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de student. De winnende scriptie is de scriptie die het meest is opgevraagd. Deze wordt beloond met een geldbedrag van 3500 euro.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 207.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, reizen, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers

Voor informatie kunt u bellen met Studenten.net, John Wittmaekers, telefoon 06-55714302 of 050-3114377


- Studenten.net http://www.studenten.net

- Student of the year http://www.studentoftheyear.nl


---- --