Bouw mee aan Intermobiel vakantiewoning voor huisgebonden jongeren


Unieke loterijprijzen van een meubelcheque, mountainbikes tot een rondleiding in de Spyker fabriek en Christijan Albers verzorgingsproducten

ARNHEM, 20070221 -- Vanaf 22 februari 2007 zijn de loten te koop voor het project vakantiewoning van Stichting Intermobiel. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan dit vakantieproject. Intermobiel wil in de nabije toekomst een vakantiewoning realiseren die ook toegankelijk is voor mensen die bedlegerig zijn en/of gebruik maken van een ligrolstoel. Ook willen ze een betaalbare vakantiewoning realiseren, want de doelgroep heeft al weinig financi?le middelen. Om dit te realiseren, is veel geld nodig. Vandaar de noodzaak van deze loterij gecombineerd met een benefietavond op 31 maart 2007 in Beegden.

Stichting Intermobiel zal zich de komende jaren hard inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Belangstellenden kunnen eenvoudig meehelpen om deze vakantiewoning mogelijk te maken! Koop een lot voor slechts ? 2, -- per stuk en maak meteen kans op schitterende prijzen. Loten kunnen via www.intermobiel.com/viewpage.asp?pag_id=745 gekocht worden via de online donatiemodule van Stichting Geef Gratis. Er is een minimale afname van 5 stuks in verband met de verzendkosten en bankkosten. Na betaling worden de loten meteen toegestuurd. Wie nu donateur wordt van Stichting Intermobiel voor slechts ? 2, -- per maand, krijgt als welkomstgeschenk zelfs een lot gratis!

Onderstaande prijzen zijn te winnen bij deelname aan de loterij:
Extra prijs: VIP rondleiding automobielfabriek Spyker voor 10 personen
1ste prijs:Meubelcheque Sijben Roermond t.w.v. ? 500, --
2de prijs: Dames en heren mountainbike
3de prijs: 2 x VIP kaarten 24 uurs race Zolder (Belgi?) met overnachting Menno Kuus
4de prijs: Elektroniche step zilver kleur
5de prijs: Philoderm herenverzorgingsset van Christijan Albers
Een complete actuele lijst is hier te vinden www.intermobiel.com/viewpage.asp?pag_id=747
De trekking vindt plaats op 31 maart 2007 om 22.00 tijdens de benefietavond in Beegden. De uitslag zal ook op www.intermobiel.com staan. De loterij vergunning is afgegeven in de Gemeente Heel 2006 V 18.12.06

De start van dit vakantiewoning project is vorig jaar gemaakt door ambassadeur Christijan Albers. Aan de vooravond van de Bavaria city race in Rotterdam was een veiling. De unieke geveilde spullen van Christijan Albers hebben veel geld opgeleverd. Stichting Intermobiel kreeg een bijdrage van ruim ? 8.000, -- Deze bijdrage is gebruikt om een start te maken met het project vakantiewoning. "Ik ben erg blij dat ik op deze wijze een bijdrage kan leveren aan dit noodzakelijke vakantieproject. " aldus ambassadeur Christijan Albers.

Over Stichting Intermobiel
Stichting Intermobiel zet zich via www.intermobiel.com in voor jongeren die door een chronische ziekte of handicap aan huis of bed gekluisterd zijn. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal en maatschappelijk isolement. Stichting Intermobiel maakt het mogelijk om via internet in contact te komen met lotgenoten die weten wat het is om de hele dag naar dezelfde muren te kijken. Daarnaast zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor (lig)rolstoelen, brancards en bedden. Jongeren met een handicap willen ook normaal op vakantie kunnen en uitgaan. Geef deze jongeren meer bewegingsvrijheid en steun Stichting Intermobiel!