Seniorenmakelaars gaan landelijk


AMERSFOORT, 20070222 -- Noelle Sanders makelaardij & seniorenwoonadvies Amersfoort wil samenwerken met andere makelaars in het hele land. De bedoeling is om gezamenlijk publiciteit te kunnen genereren, de kosten te delen en speciale aanbiedingen en acties te verzorgen voor de doelgroep boven de 50plus in heel Nederland.

Seniorenmakelaar gaat verder als alleen het kopen en verkopen van het huis. Het is een woonconcept waarbij het mogelijk is dat de klant gehaald en gebracht wordt naar eventueel een ander koop- of huurhuis zodat men zich eerst goed kan oriënteren. Daarnaast zijn ook aanpassingen mogelijk in de huidige woning met behulp van architecten en ergotherapeuten om de woning zo comfortabel mogelijk te maken eventueel met behulp van een speciale hypotheek die via de overwaarde van het huis geregeld kan worden. Verder kan men gebruik maken van gemaksdiensten uiteenlopend van verpleegkundige zorg tot gezelschap voor een avondje uit naar het theater. Ook kan de verhuizing en inrichting zo geregeld worden alsof het door uw eigen (schoon-) dochter of (schoon-)zoon gedaan is.
Ook bieden de seniorenmakelaars de mogelijkheid om een huis in het buitenland te kopen zodat u in een prettig klimaat kunt overwinteren waarbij uw eigen huis verhuurd kan worden.

De seniorenmakelaar kan het allemaal regelen zoals u het zou willen hebben waarbij u niet de hulp van bijvoorbeeld kinderen hoeft in te roepen. Zo kunt u zelfstandig en comfortabel wonen zoals u het wenst. Ook is zij/hij goed op de hoogte van de seniorenwoningen plaatselijk en van alle initiatieven die er zijn op dit gebied.

Noelle Sanders makelaardij & Seniorenwoonadvies heeft een concept-website ontwikkeld waar u kunt zien wat de bedoeling is www.seniorenmakelaarskring.nl. U kunt hier reclame op maken voor uw seniorenmakelaardij en U kunt hier uw huizen en aanbiedingen/acties laten zien. Voor meer informatie: www.seniorenwoonadvies.nl tel: 033-4531538





Ingezonden persbericht