Gemeente Waalwijk Wat vindt U van de PasWijzer?

Vanaf 1 januari 2006 bestaat in Waalwijk de PasWijzer. De kortingspas
- waar al bijna 1.000 Waalwijkers enthousiast gebruik van maken - is bedoeld voor mensen met een inkomen tot 112% van het sociaal minimum. Nu het project bijna een jaar loopt is de tijd aangebroken om de meningen over de PasWijzer te peilen. Wat is goed en wat kan er beter? Om antwoord te krijgen op deze vragen heeft de gemeente Waalwijk een enquête opgesteld. Deze enquête verzendt de gemeente eind februari naar 1.000 personen in Waalwijk.

Wat willen we weten?
De gemeente Waalwijk wil graag weten wat pashouders en niet-pashouders van de PasWijzer vinden? Is men tevreden, ontbreken bepaalde aanbiedingen en vooral: wat kan beter? Ook kan het zijn dat mensen geen pas hebben. Terwijl hij of zij daar misschien wel recht op heeft. De gemeente wil graag weten waarom deze mensen geen pas aanschaffen. Voor een succesvolle PasWijzer is het van groot belang dat veel Waalwijkers laten weten wat zij van de PasWijzer vinden. Het invullen van het enquêteformulier kost hoogstens vijf à tien minuten. Uw mening wordt beloond!

Win een theaterbon
Onder de inzenders van de enquêteformulieren verloot de gemeente vijf theaterbonnen voor twee personen. Inzenders kunnen er natuurlijk ook voor kiezen de enquête anoniem in te vullen. Maar dan maakt u helaas geen kans op de theaterbonnen.
Heeft u geen enquêteformulier ontvangen en wilt u toch uw mening kwijt over de PasWijzer? Stuur uw reactie dan aan: Gemeente Waalwijk, t.a.v. PasWijzer, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

PasWijzer aanvragen
Met de PasWijzer krijgt u onder andere korting bij De Leest of een gratis bibliotheekabonnement. Ook kunt u 50 procent korting krijgen op een abonnement van het Brabants Dagblad of BN/De Stem. Er zijn nog veel meer kortingen te krijgen! Voor meer informatie over de Paswijzer kunt u contact opnemen met het Zorgloket WaalwijkWijzer (Putstraat
1a); elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur (telefoon: 0416-317 811).

E-mail: zorgloket@zorgloket.waalwijk.nl
Kijk ook eens op www.zorgloketwaalwijkwijzer.nl

Publicatie datum 06-02-2007