Concert van Azerbeidzjaanse klassieke muziek in Muziekschool Groningen

Geachte heer/mevrouw,

Op 24 februari vindt in Groningen een concert plaats van klassieke muziek uit Azerbeidzjan. De sopraan is in Nederland wonende Azerbeidzjaanse zangeres, Frangiz Bagirova. Het aankomende concert is inmiddels haar tweede concert in Nederland.

De bedoeling van deze muzikale activiteit is een mogelijkheid aan het Nederlandse publiek te geven om kennis met rijke, onvergetelijke en aantrekkelijke muziek uit Azerbeidzjan te maken. De titel van het concert is "Azerbeidzjaanse liederen gezongen uit het hart".

Azerbeidzjan, het grootste land van Kaukasus is helaas vrij onbekend in Nederland. Door middel van een muzikale concert word de aandacht op Azerbeidzjaanse cultuur gevestigd.

Naast de organisator van het concert Frangiz Bagirova komen ook andere muziekanten in actie. Farida Zeynal en Adil Abdullayev gaan deze avond onvergetelijk voor de bezoekers maken. In Nederland wonende tenor Adil Abdullayev heeft in meerdere landen (binnen en buiten Europa) concerten gegeven. Door hem worden paar klassieke Italiaanse liederen gezongen.

Het concert wordt in de zaal van Muziekschool in Groningen op 24 februari vanaf 16:00 uur gehouden. Entree is 7,50 euro.

De poster van het aankomend concert kunt U in de bijlage vinden.

Door middel van deze brief word gehoopt vanuit de ondergetekenden op extra publiciteit.

Hoogachtend,

Frangiz Bagirova

Kenan Kafarov

Wij zijn op volgende manieren te bereiken:

Telefoon 06 - 40770682 Frangiz Bagirova

06 - 10927558 Kenan Kafarov

E-mail: groningen_AZE@hotmail.com