Internationale tournee voor Hans Klok

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 23-11-2006 10:10

Amsterdam, 23 november 2006

INTERNATIONALE TOURNEE VOOR HANS KLOK

'Faster Than Magic' gaat naar Europa en Las Vegas
Vanaf januari zal Hans Klok meer dan 40 voorstellingen van zijn nieuwste show 'Faster Than Magic' in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland spelen. Tevens zal deze show een opvolging krijgen in Las Vegas. Deze nieuwe productie van Stage Entertainment bevat zestien internationale dansers en meer dan vijftig illusies. Met 'Faster Than Magic' verwezenlijkt Hans Klok zijn droom.

Hans Klok
Hans Klok is één van de grootste podiumillusionisten in de entertainmentindustrie. Hij treedt regelmatig op met de grootste namen in de showbusiness en is beroemd om de snelheid en behendigheid waarmee hij zijn illusies creëert. In 1994 trad hij voor het eerst op in Las Vegas en verscheen daarna in televisieshows in Duitsland en Nederland, daarna volgde optredens in Monaco. Voor de NBC trad hij op in de televisieshow 'The World's Greatest Magic. In 2004 toerde hij als eerste internationale artiest door China.

Creatief team
Koen van Dijk schreef het showscript van 'Faster Than Magic', hij was eerder betrokken bij de productie van Nederlandse musicals, hetzij als schrijver, hetzij als regisseur.
Anthony van Laast, eerder verantwoordelijk voor veel andere producties van Stage Entertainment, is creative director en de muzikale supervisie is in handen van Maurice Luttikhuis.

Tourschema
De kaartverkoop van 'Faster Than Magic' start op 30 november.

De show is te zien in de volgende Nederlandse steden:

25-26 jan 2007 Utrecht, Jaarbeurs, Nederland
1-3 feb 2007 Rotterdam, AHOY', Nederland 9-11 feb 2007 Maastricht, MECC, Nederland 22-25 feb 2007 Amsterdam, Heineken Music Hall, Nederland 9-11 mrt 2007 Leiden, Groenoordhallen, Nederland 5-8 apr 2007 Eindhoven, Beursgebouw, Nederland

'Faster Than Magic' is tevens te zien in:

Duitsland: Keulen, Hannover, Dortmund, Frankfurt, München Zwitserland: Basel
Oostenrijk: Linz en Wenen

Reserveren is mogelijk via TopTicketLine 0900-300 5000 (45 cpm).

Noot voor de redactie,