Stadsdeel Amsterdam-Noord

Natuurwerkdagen - Help de vogels ook in 2007

Natuurwerkgroep Kinselmeerzicht organiseert ook dit jaar weer natuurwerkdagen. U kunt zich inzetten voor de vogels op een zondag in februari, maart, september en oktober en op de landelijke natuurwerkdag op zaterdag 3 november.

Handen uit de mouwen voor de vogels tijdens de natuurwerkdagen.

In 2006 hebben veel enthousiaste vrijwilligers meegewerkt op de natuurwerkdagen en de landelijke natuurwerkdag. De werkzaamheden waren erop gericht om zoveel mogelijk weidevogels een veilige en geschikte broedplek te bieden. Omdat jong en oud kwamen helpen, is Waterland ook in 2007 een gebied waar gruttos, tureluurs en kemphanen graag neerstrijken. In 2007 is iedereen weer welkom op de volgende dagen:


* zondag 25 februari

* zondag 25 maart

* zondag 16 september

* zondag 14 oktober

* zaterdag 3 november (landelijke natuurwerkdag).

De werkdagen beginnen om 10.00 uur bij vereniging Kinselmeerzicht, Uitdammerdijk 18.
De natuurwerkgroep zorgt voor de lunch, koffie en thee. Vergeet je laarzen niet!

Voor aanmelden of informatie kun je bellen of mailen met Arja Broere: 020 - 62 44 195 of 06 - 16 43 80 04 en arja.b@planet.nl. Kijk ook op www.natuurwerkdag.nl.

NB: bij slechte weersomstandigheden gaat een natuurwerkdag niet door. Daarom het vriendelijke verzoek u aan te melden zodat de organisatie u op tijd kan informeren over het wel/niet doorgaan van de natuurwerkdag.