1500 actieve SP'ers naar Land van Ooit: SP In Alle Staten!

22.02.2007 / 12:28 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Sp

Sp

Op zondag 25 februari worden naar schatting 1.500 actieve SP-leden in het Land van Ooit getrakteerd op een muzikaal, komisch, sportief en politiek feest. Zo worden zij bedankt voor hun inzet in de afgelopen campagne en wordt meteen het startschot gegeven voor het slotoffensief van de campagne voor de Provinciale Staten verkiezingen van 7 maart.

In het Land van Ooit, bij het Brabantse Drunen, kunnen de aanwezigen genieten van onder meer muziek van Zuco 103, The Original Sixties R&B and Soulshow en De Tunes. De presentatie van het podiumprogramma is in handen van de komiek Sjaak Bral.

Geheel in SP-stijl kan iedereen ook zelf de handen uit de mouwen steken. Teams uit de verschillende provincies binden met elkaar de strijd aan op diverse terreinen. Zo wordt er een muzikale quiz georganiseerd, voetbal- en touwtrekwedstrijden en een competitie 'het creatiefste en mooiste verkiezingsbord'. Ook zijn er workshops percussie en rap, pittige debatten met aansprekende gasten en kan men speeddaten met de provinciale lijsttrekkers.

De dag wordt afgesloten met een toespraak van Jan Marijnissen.

Meer informatie: Hans van Heijningen, 06 22 10 18 30