Corporaties verenigd in Aedes sponsoren tv-programma

23.02.2007 / 09:40 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Aedes

Aedes

Het programma Geboren & Getogen wordt zondag 25 februari om 17.30 uur bij SBS6 voor het eerst uitgezonden. De corporaties verenigd in branchevereniging Aedes sponsoren het programma. Zij willen met dit televisieprogramma het brede werkterrein van de corporatie meer bekendheid geven.

In Geboren & Getogen staat een bekende Nederlander en de woning in de buurt waar hij of zij geboren en/of getogen is centraal. Via een kijkje in het leven van de hoofdpersoon wordt kennisgemaakt met de buurt (bewoners) van toen en de zelfde buurt van nu. Is het een prettige buurt om te wonen en waarom dan?

Het grote publiek laten zien wat corporaties doen op een aansprekende wijze. Dat is het uitgangspunt geweest bij de overweging een televisieprogramma te sponsoren. Landelijk komt het publiek meestal in aanraking met corporaties via plannen die de individuele relatie met de huurder in de straat niet direct raken.

Dit twaalfdelige televisieprogramma geeft een breed beeld van het (jonge) leven van bekende Nederlanders en behandelt zodoende veel verschillende onderwerpen. Op de bijbehorende website van het programma(geborenengetogen.nl) komen mensen aan het woord met verhalen over de buurt, zijn afleveringen nog eens terug te zien en wordt aanvullende informatie gegeven.

Corporaties verenigd in Aedes sponsoren tv-programma