Ingezonden persbericht


Bijzondere primeurs op GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition

Persbericht ­ 18 januari 2007

Nijmegen, 18 januari 2007 ­ Op zondag 25 februari wordt de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition gehouden in de GameSyndicate in Rotterdam. Dit keer staat de GameVillage Party vol met bijzondere primeurs. Niet alleen zal de langverwachte PC-game S.T.A.L.K.E.R. een maand voor release speelbaar zijn, het publiek zal ook kennis kunnen maken met verschillende andere belangrijke titels voor de Nintendo Wii en de Xbox 360, nog voor ze in de winkels liggen.

De GameVillage Party 6 staat dit keer volledig in het teken van de PC-game S.T.A.L.K.E.R van uitgever THQ. Deze game zal 20 maart in Nederland en België in de winkels liggen. Op de party zal deze game al speelbaar zijn voor alle bezoekers. Daarmee krijgen zij een unieke kans om in alle rust kennis te maken met deze bijzondere langverwachte game. In S.T.A.L.K.E.R. neemt de gamer het op tegen gemuteerde wezens in de directe omgeving van het rampgebied Chernobyl. Het verhaal van de game speelt zich af in 2012 als de speler ontwaakt in het rampgebied dat nu de 'Zone' wordt genoemd.

Naast S.T.A.L.K.E.R. zullen ook andere games exclusief speelbaar zijn op de GameVillage Party 6, nog voor de release. Zo zal uitgever Atari op de GameVillage Party aanwezig zijn met de aankomende Xbox 360 game Bullet Wich. Ook is Atari van plan om de poplaire game Dragonball Z voor de Nintendo Wii speelbaar te maken op de party, nog voor dat deze in de winkels ligt. De bezoekers krijgen dan zelfs de kans om het in een toernooi tegen elkaar op te nemen in deze bijzondere game. Tijdens de party zal iemand van Atari zelf aanwezig zijn voor alle mogelijke vragen over aankomende releases.

Behalve deze exclusieve primeurs staat de GameVillage Party 6 ook dit keer weer bol van populaire toernooien op spelcomputers als de Xbox 360, de Nintendo Wii, de Playstation 2 en PC. Later deze maand wordt bekend gemaakt om welke toernooien het precies gaat. Ook dit keer kunnen de bezoekers rekenen op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de verschillende grote uitgevers als Nintendo, Sony, Microsoft, THQ en Atari. Aan het einde van de dag staat, zoals gebruikelijk bij de GameVillage Party's, een grote goodiehunt gepland waarbij alle bezoekers zich kunnen storten op bijzondere accessoires van bekende games.

Al met al wordt het een bijzondere editie van de GameVillage Party. Met de bovenstaande primeurs, de populaire toernooien, de mooie prijzen en de beruchte goodiehunt wordt de GameVillage Party 6: S.T.A.L.K.E.R.-Play Edition een event dat de echte gameliefhebber zeker niet mag missen.

Artikelen en beeldmateriaal van de afgelopen GameVillage Party 5: * Fotogallery van de GameVillage Party 5: S.T.A.L.K.E.R.-Edition: www.gamevillage.nl/showthread.php?t=162545 * Verslag van de GameVillage Party 5: www.gamevillage.nl/showthread.php?t=162693 * Video van de GameVillage Party 5 in de Volkskrant: www.volkskrant.nl/static/video * Artikel in het Algemeen Dagblad: www.ad.nl/rotterdam/article943311.ece

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

OVER S.T.A.L.K.E.R
Hoofdsponsor van de GameVillage Party 5 is THQ met de aankomende PC-game S.T.A.L.K.E.R.. In S.T.A.L.K.E.R. neem je het op tegen gemuteerde wezens in de directe omgeving van het rampgebied Chernobyl. Het verhaal van de game speelt zich af in 2012 als de speler ontwaakt in het rampgebied dat nu de 'Zone' wordt genoemd. De speler is zijn geheugen verloren. Om langzaam meer te weten te komen over de ramp en wat er daarna heeft afgespeeld zul je verschillende missies moeten doorstaan. En steeds dieper binnendringen in de 'Zone'...

===========================================
Noot voor de redactie,