Ingezonden persbericht


25 februari 2007 Kunstkoopzondag:

Op zondag 25 februari 2007 van 10.30 uur tot 17.30 uur, de laatste zondag van de maand, zal het Kunstkoopzondag zijn in de Woonkamergalerie. Ditmaal staan de werken van de Noord Limburgse kunstenaar Richard Smeets in de schijnwerpers.

Richard Smeets volgde zijn opleiding aan de Stadsacademie in Maastricht en ontwikkelde zich daarna tot een schilder die zowel in binnen- als buitenland veel aanzien geniet. Halverwege de jaren tachtig verraste hij de kunstwereld met lyrische, half-abstracte schilderijen, of zoals de vermaarde kunstcriticus Ed Wingen omschreef, "met de beweeglijke schriftuur van een schilder die vooral stemmingen vastlegt, een bepaalde sfeer weergeeft."

Dus kom allen naar onze Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van Richard Smeets te bewonderen! Tegelijkertijd kunt u ook de werken van onze andere kunstenaars bezichtigen waaronder Herman Brood, Rob Franssen, Johan Huijzer, Annemiek Pijpker, Debi, Fieke Hoes, Dingeman van Zanten, Cornelis Schouten en Ans en Ton Rijkers e.a. Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-20 55 50 62. of u stuurt mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

U bent van harte welkom!


---- --