Persberichten Eemland noord, 10.00 uur

Utrecht, 25-02-2007

Geslagen

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op vrijdagavond werd een man zonder reden geslagen. De politie kon twee verdachten aangehouden.

Omstreeks 20.00 uur was een 16-jarige jongen uit Bunschoten aanwezig op het Spuiplein. De jongen kreeg hier zonder enige aanleiding klappen van twee jongens. De jongen deed aangifte en na onderzoek kon de politie twee mannen van 19 en 20 jaar Bunschoten als verdachten in deze zaak aanhouden.

Mishandeling

BAARN- Op zaterdagochtend werd een aantal geweldplegers aangehouden. Omstreeks 00.05 uur kreeg de politie de melding dat er was gevochten in een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat. Agenten gingen ter plaatse en na onderzoek bleek dat twee personen (28 en 39 uit Baarn) waren geslagen en dat een ruit was vernield. De geweldplegers, in de leeftijd van 23 tot 29 uit Baarn, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Inbraak in schuur

BUNSCHOTEN- Op zaterdagochtend werd een inbreker aangehouden. Omstreeks 02.10 uur kreeg de politie de melding dat een bewoner uit Bunschoter een inbreker vasthield aan de Nieuwe Schans. De 25-jarige man uit Bunschoten had mogelijk eerst in een auto ingebroken en was daarna een schuur ingegaan. Hier werden verschillende vernielingen aangericht. De man werd ingesloten voor verhoor.

Met een stift op pad

EEMNES- Op zaterdagochtend werd een man aangehouden na een verdachte situatie. Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie de melding dat een man zich verdacht zou ophouden in de omgeving van de Wakkerendijk. Een 20-jarige man uit Eemnes werd aangetroffen. Hij had een zaklamp in zijn bezit en een stift. Onderzoek wees uit dat de rolluiken van een bedrijf waren beklad met..een zwarte stift. De man werd aangehouden voor vernieling.

Ernstige aanrijding
BAARN- Op zondagochtend raakte een automobilist ernstig gewond bij een aanrijding. Omstreeks 01.20 uur kreeg de politie de melding dat een auto tegen een boom was gereden aan de Lt van Heutslaan. De politie ging direct ter plaatse en trof een zwaar gewonde bestuurder, 25 jaar uit Baarn, aan in de auto. De man werd met enige moeite uit de auto gehaald en vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 district Eemland noord.