Persbericht Rijn&Venen, 11.30 uur

Utrecht, 25-02-2007

Oproep getuigen diefstal fiets

BREUKELEN - De politie is op zoek naar mensen die op vrijdag 2 februari getuige zijn geweest van een fietsendiefstal. De diefstal vond plaats tussen 18.15 en 21.45 uur voor de dierenartsenpraktijk aan de Van Nijenrodestraat in Breukelen.

De eigenaar van de fiets heeft de zilveren/zwarte Gazelle fiets omstreeks 18.15 uur op het bordes onder de luifel van de praktijk neergezet en vervolgens afgesloten. Om 21.45 uur constateerde de eigenaar dat de fiets was weggenomen. In de tussentijd heeft het personeel van de praktijk een witte bestelbus op het trottoir zien staan. De bestelbus heeft daar ongeveer 10 minuten met draaiende motor en verlichting gestaan en stond in de richting van de Karel Doormanweg.

De politie heeft het vermoeden dat de bestuurder van deze bus de fiets heeft ingeladen en weggenomen. Heeft u dit zien gebeuren (bijvoorbeeld omdat u in de wachtkamer van de dierenartsenpraktijk zat) of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie van het district Rijn & Venen, via tel: 0900-8844.