Politie Limburg-Noord

Politie zoekt overvallers tankstation

Datum: 25-02-2007
Tijd bericht: 15:45
Plaats: Tegelen
De politie is op zoek naar twee onbekende mannen die zondagmiddag rond half één een tankstation aan de Kaldenkerkeweg hebben overvallen. Beide mannen hadden hun gezicht gecamoufleerd. Eén van de twee liep achter de verkoopbalie, dreigde de 51-jarige medewerkster van het tankstation met een mes en deed een greep in de kassa. De andere overvaller bedreigde een aanwezige klant, een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Litouwen, met een mes. Met een onbekend bedrag aan geld gingen de twee overvallers er vervolgens vandoor. De politie heeft meteen een buurtonderzoek ingesteld op zoek naar getuigen.

De politie heeft het volgende signalement. De eerste overvaller is 18-20 jaar, 1.65 meter lang, blank, met bruin kort haar, hij droeg een bruine trui met rits en een blauwe regenjas. De andere overvaller, is ook 18-20 jaar, 1.65 meter lang, blank, hij had een donkere jas aan met capuchon, zijn gezicht was bedekt met een blauw met groene doek.

Mogelijk hebben mensen de twee zondagmiddag zien lopen op de Kaldenkerkeweg of op één van de straten naar de Heidenendweg of hebben andere informatie die tot de aanhouding van deze overvallers kan leiden. De politie roept hen op contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief)