Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Epe- bromfietser licht gewond na aanrijding               |
Een 18-jarige man uit Epe is zaterdagmiddag rond 13.35 uur licht gewond geraakt na een aanrijding. Een 46-jarige automobilist uit Epe stond geparkeerd in een parkeervak aan de Markt. Hij reed achteruit om het parkeervak te verlaten, de 18-jarige man reed richting het parkeervak op zijn bromfiets. Een aanrijding was het gevolg. De bromfietser raakte door de aanrijding licht gewond aan zijn knie. De politie onderzoekt het ongeval.

Epe- Tegen een boom onder invloed Een 45-jarige automobiliste uit Epe is de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur tegen een boom aangereden aan de Molenweg. De politie heeft de automobiliste laten blazen en daaruit bleek dat de vrouw alcohol gedronken had. Ademanalyse op het politiebureau wees een promillage van 1.24 uit. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt en ze ontving een rijverbod.

Harderwijk- Aanhoudingen na niet voldoen aan vordering

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.40 uur aan de Flevoweg twee 19-jarige en een 20-jarige man uit Harderwijk aangehouden. De politie kreeg een melding van een opstootje bij een gelegenheid aan de Flevoweg. Een 19-jarige man uit Harderwijk was de gelegenheid uitgezet omdat hij de huisregels overtrad. Eenmaal buiten bemoeiden diverse jongens zich ermee en zij werden door de politie gevorderd weg te gaan. Een 19- en 20-jarige man voldeden niet aan dit bevel en werden daarom aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Heerde- Drie jongeren aangehouden wegens overlast

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.45 uur twee 16-jarige jongens uit Epe en een 19-jarige man uit Heerde aangehouden aan de Schoolstraat. De politie kreeg een melding van geluidsoverlast en vernieling op een bouwterrein. Toen de politie ter plaatse kwam werden de drie jongens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Alledrie de jongens werden verhoord en kregen een boete.

Oosterwolde- Brand in woning

In een woning aan de Zuidwendigeweg is in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur brand ontstaan. Er raakte niemand gewond. Rond 03.30 uur was de brand onder controle. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan. Putten- Rijden onder invloed De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur een 19-jarige automobilist uit Putten aangehouden aan de Calcariaweg wegens rijden onder invloed. De man slingerde over de weg en is daarom aan de kant gezet door de politie en de bestuurder moest blazen. Ademanalyse op het bureau wees een promillage van 1.54 uit. De man is beginnend bestuurder en zijn rijbewijs is ingevorderd. Tevens kreeg de man een bekeuring voor het niet dragen van zijn gordel.

Vaassen- Alcoholcontrole

Tijdens een alcoholcontrole zaterdagavond aan de Deventerstraat en de Dorpsstraat in Vaassen zijn drie bestuurders aangehouden wegens rijden onder invloed. Een 49-jarige automobiliste uit Vaassen had een alcoholpromillage van 1.04, zij kreeg een rijverbod en een proces verbaal. Een 64-jarige automobilist uit Wenum Wiesel had een alcoholpromillage van 0.90, hij ontving een proces verbaal en een rijverbod. Een 53-jarige automobilist uit Vaassen had een alcoholpromillage van 1.66. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Einde berichten
---


---


---

---- --