Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Hoenderloo- Rijden onder invloed                          |
De politie heeft zaterdagmiddag rond 16.15 uur een 63-jarige automobilist uit Hoenderloo aangehouden aan de Krimweg wegens rijden onder invloed. De blaastest wees uit dat de man alcohol gedronken had. Ademanalyse op het bureau wees een promillage van 1.66 uit. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Proces verbaal wordt opgemaakt.

Apeldoorn- Rijden onder invloed De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.55 uur een 22-jarige automobiliste aangehouden aan de Regentesselaan. De vrouw werkte mee aan een blaastest, deze wees uit dat de vrouw alcohol gedronken had. Ademanalyse op het bureau wees een promillage van 0.64 uit. De vrouw kreeg een rijverbod en een proces verbaal wordt opgemaakt.

Apeldoorn- Politie houdt verdachte aan wegens beroving De politie heeft zaterdagmiddag om 18.05 uur een 19-jarige man uit Apeldoorn aangehouden wegens betrokkenheid van het stelen van goederen van een conducteur. De politie kreeg een melding dat een conducteur beroofd was door drie jongeren van een boekje van de NS. De politie heeft naar de jongens gezocht en naar aanleiding van het signalement één van de drie mannen aangehouden. De man was in een bus gestapt en de politie zag de man in de bus zitten. Toen de bus stilstond bij het station is de man aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Einde berichten


---


---


---

---- --