Jazzworkshop o.l.v. saxofonist Jasper Staps


in Bredase café Hijgend Hert

Breda, 20070219 -- Op zondag 25 februari geeft jazzsaxofonist Jasper Staps vanaf 14.00 uur een gratis toegankelijke workshop in café het Hijgend Hert in Breda. Tijdens de workshop worden drie stukken ingestudeerd met de deelnemers. Inschrijving vooraf is niet nodig. Om 15.00 uur start vervolgens een openbare jazzsessie die bedoeld is om jazzliefhebbers, professionele en amateur-musici met elkaar in contact te brengen.

Jasper Staps schittert al jaren op grote internationale podia naast klinkende namen uit de jazzwereld zoals Bob Mintzer, Michael Brecker, Michiel Varekamp en Jerry van Rooyen. Naast zijn uitvoerende werk als saxofonist is Staps een gedreven arrangeur en componist. Zo schrijft hij voor vele uiteenlopende (big)bands, projecten en theatershows waaronder The Young Sinatras, de Baileo Bigband en de in Ahoy opgevoerde Tribute to Robbie Williams.

De middag is een initiatief van de Stichting Beaux Jazz, die meerdere keren per maand moderne jazzconcerten, -sessies en workshops organiseert in Breda.





Ingezonden persbericht