La Perla International Living benoemt Diederik ..............

26.02.2007 / 09:36 / Rubriek: Informatief / Organisatie: La perla international living

La perla international living

La Perla International Living benoemt Diederik Stradmeijer tot CEO

AMSTERDAM, February 26 /PRNewswire/ --
La Perla International Living, een exclusieve vastgoedorganisatie en één van de toonaangevende bedrijven in het creëren en aanbieden van een zorgeloze International Living ervaring, heeft Diederik Stradmeijer (41) benoemd tot nieuwe CEO.

Stradmeijer zal verantwoordelijk zijn voor de toekomstige groei van de merknaam en de internationale uitbreiding van het ontwikkelingsportfolio. Het portfolio heeft momenteel een waarde van 1,5 miljard euro en bestaat uit grootschalige projecten in Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Antigua (Cariben), Zwitserland, Panama en Vietnam. Hij zal gestationeerd zijn op het hoofdkwartier van La Perla, dat is gevestigd in het Byzantium in Amsterdam.

Stradmeijer begon zijn carrière in 1991 bij Procter & Gamble Benelux op de afdeling Brand Management. Hij trad in 1994 in dienst bij Bouwfonds op de afdeling vastgoedontwikkeling, waar hij gedurende 11 jaar werkzaam was en verscheidene senior functies heeft vervuld. Zijn laatste functie was statutair directeur van Bouwfonds vastgoedontwikkeling. In 2005, voordat Stradmeijer bij La Perla in dienst trad, startte hij zijn eigen bedrijf met als specialisatie vastgoedontwikkeling, investeringen en advies voor vastgoedprojecten.

"Voor mij is het de perfecte combinatie van mijn voorgaande ervaringen en mijn beroepsmatige interesses die me aandrijven, namelijk architectuur, het opbouwen van merknamen en vastgoedontwikkeling," zegt Stradmeijer. "La Perla heeft een uniek concept waarbij mooie locaties, eersteklas huizen en uitmuntende gastvriendelijke service samenkomen en zo een geheel nieuw levensstijlconcept creëren - International Living
- zodat het dagelijks leven van de mensen die dat overnemen werkelijk wordt verrijkt."

Missieverklaring:

Onze unieke locaties, uitzonderlijke huizen en uitmuntende service creëren een internationale levenservaring die deuren opent tot nieuwe culturen en uw leven verrijkt door meer vrijheid, comfort en gemoedsrust te bieden.

Contact: