Curieux, een nieuwe naam in de cosmeticawereld


'S-HERTOGENBOSCH, 20070226 -- Curieux is een jong Nederlands bedrijf dat onder leiding van Anette Joosten een nieuwe cosmeticalijn op de markt heeft gebracht. De 47 jarige Anette was niet geïnteresseerd in botox of andere cosmetische ingrepen en probeerde in haar strijd tegen de ouder wordende huid verschillende antirimpelcrèmes. Niet tevreden met de resultaten is ze toen met haar farmaceutische kennis en achtergrond zelf een antirimpelcrème gaan ontwikkelen met een hoog percentage werkzame stoffen.

Na de crème zelf te hebben gebruikt kreeg ze minder rimpels, een jonger en licht blozend uiterlijk met als gevolg een frisse en jeugdige uitstraling. Er kwamen zoveel positieve reacties over haar uiterlijk dat ze besloot deze unieke antirimpelcrème zelf op de markt te brengen.
Inmiddels heeft Curieux nieuwe producten ontwikkeld en is de lijn verder uitgebreid. Buiten de antirimpelcrème voor dames is er nu ook een vitamineboost voor dames en heren en een antirimpelcrème voor heren.
Curieux ontwikkelt en produceert in Nederland, de klanten bevinden zich in Nederland en België, de verkoop is via internet op www.curieux.nl

De antirimpelcrème voor dames heeft een hoog percentage werkzame stoffen en is speciaal ontwikkeld voor de vrouw van nu. Deze antirimpelcrème voor dames verbetert de huidstructuur, vermindert rimpels en geeft een gladdere huid. Het resultaat is een frisse, jeugdige en lichtblozende uitstraling. De uitvoerig geteste crème heeft een unieke bijwerking, deze crème helpt namelijk uitstekend tegen acne, mede vastgesteld en bevestigd door de klanten van Curieux.

De vitamineboost is een crème met een bijzonder krachtige werking om het verouderingsproces van de rijpere huid te vertragen. Bij gebruik van deze crème wordt de conditie van de huid verbeterd en opgepept, ouderdomsvlekken zullen verminderen.
Buiten het gezicht kan de crème op alle delen van de huid worden gebruikt om de huid meer energie en veerkracht te geven. Vitamineboost van Curieux is zowel voor dames als heren geschikt.

De antirimpelcrème voor heren heeft dezelfde unieke werking als de antirimpelcrème voor dames maar is specifiek afgestemd op de huid van de heren. Ook hier is een hoog percentage werkzame stoffen in verwerkt.

De samenstelling van de drie crèmes bestaat uit een romige hypoallergene basis zonder toevoeging van parfum of kleurstoffen. De producten zien er stijlvol en exclusief uit.
Doordat er een diamantje van Swarovski in het logo is verwerkt heeft het geheel een luxe uitstraling.
De crèmes zijn te bestellen op www.curieux.nl voor ¤ 49,95 per stuk, op de site staat uitgebreide informatie over de toegepaste ingrediënten.

Voor meer informatie: ajoosten@curieux.nl
Internet site: www.curieux.nl