Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 26 februari 2007

Patrick Kicken zoekt naamgenoten om St. Patrick's Day te vieren in Dublin

Radio Veronica-DJ Patrick Kicken roept zijn naamgenoten op om samen met hem St. Patrick's Day te vieren op 17 maart in de Ierse hoofdstad Dublin.

St. Patrick's Day is de nationale feestdag in Ierland. Heel Dublin staat op deze feestdag compleet op zijn kop met muziek, straattheater, openluchtconcerten, een grote parade en vuurwerk. Vanuit het bruisende Dublin presenteert Radio Veronica-DJ Patrick Kicken op zaterdag 17 maart zijn programma 'Keihard Kicken'. Tijdens dit programma zal hij een uitgebreid sfeerverslag brengen van St. Patrick's Day.

Kicken nodigt zijn luisteraars, met de voornaam 'Patrick', uit om daarbij te zijn. Vanaf vandaag kunnen zij zich opgeven via Radioveronica.nl. Een aantal Patricks zullen worden uitgenodigd om tijdens 'Kicken Wordt Wakker!' tegen een naamgenoot de 'Patricks Quiz' te spelen. De winnaars van deze quiz winnen een reis voor twee personen om, samen met DJ Patrick Kicken, St. Patrick's Day in Dublin te vieren.

Patrick Kicken: "Ik vind het te gek om met een groep Patricks naar Dublin te gaan, toch 'the place to be' om zo'n bijzondere dag als St. Patrick's Day te vieren. Wat is er nou leuker dan groen bier drinken en je de hele dag bijzonder te voelen omdat je Patrick heet?"

Kicken Wordt Wakker!

Dé ochtendshow van Radio Veronica, 'Kicken Wordt Wakker!' is iedere werkdag van 05.00-09.00 uur te horen bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Keihard Kicken

Iedere zaterdagmiddag tussen 16.00-19.00 uur hoor je het beste uit 'Kicken Wordt Wakker!' met Patrick Kicken.

Radio Veronica

Radio Veronica, onderdeel van de Sky Radio Group, is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Sven, Peter Teekamp en DJ Silverius in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.