Ingezonden persbericht


Persbericht

T5 zorgt voor organisatiebrede verbetering informatievoorziening bij Azivo

Wilp, 26 februari 2007 - De regionale zorgverzekeraar Azivo heeft de multichannel contact software Trinicom 5 in gebruik genomen. Voorheen werden informatieverzoeken door de verschillende afdelingen van Azivo naar eigen inzicht afgehandeld. T5 zorgt voor een eenduidiger afhandeling, meer inzicht in de status van beantwoording en een snellere reactietijd.

Azivo is een zorgverzekeraar die zich specifiek richt op de regio Den Haag. Met deze focus op één regio is Azivo onderscheidend in de markt. Maar de verzekeraar wil zich ook onderscheiden door middel van een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dit was de voornaamste reden om de software van Trinicom in gebruik te nemen.

De kennisbank van T5 is voor alle 144 medewerkers van Azivo toegankelijk. Zij beschikken daardoor altijd over de juiste en meest actuele informatie - hetzij voor zichzelf, hetzij om vragen van klanten te beantwoorden. Die beantwoording van klantvragen verloopt daardoor eenduidiger en sneller. Nataschja Kranenburg van de afdeling marketing & communicatie van Azivo: "Een groot voordeel is ook dat we nu meer inzicht hebben in de gemaakte afspraken. Voorheen was het niet mogelijk om e-mailberichten aan dossiers te koppelen, zodat het moeilijker was om correspondentie met klanten terug te zoeken."

Azivo heeft vooraf veel tijd en energie geïnvesteerd in het creëren van draagvlak voor de nieuwe software. Kranenburg: "Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van het systeem hebben we ervoor gekozen onze medewerkers een uitgebreide training te geven. Het succes van het systeem valt of staat met de bereidheid van medewerkers om daadwerkelijk informatie aan de kennisbank toe te voegen en de software te gebruiken voor de beantwoording van vragen. Anders bereik je nog geen eenduidigheid. Gelukkig was iedereen al snel overtuigd van de voordelen van T5 en is het gebruik inmiddels helemaal ingeburgerd."

Wilco Rietberg, CEO van Trinicom: "Azivo heeft er heel bewust voor gekozen om T5 meteen organisatiebreed in te zetten. Een goede beslissing, want hierdoor is niet alleen de externe maar ook de interne informatievoorziening verbeterd. De rapportages die T5 levert bieden daarnaast meer inzicht in wat er in de organisatie gebeurt."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: frieda@influx-pr.com