Gemeente Beuningen


Ondernemend de uitkering uit
Informatiemiddag dinsdag 27 februari 2007
Het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (MKB) organiseert een op dinsdag 27 februari 2007 van 13.00 uur tot 16.30 uur een informatiemiddag `ondernemend de uitkering uit' in cafe de Vrijboom in Beuningen. De informatiemiddag is bedoeld voor iedereen uit m.n. de gemeente Wijchen, gemeente Beuningen en gemeente Druten, die een uitkering ontvangt en van plan is een eigen bedrijf te starten. Het maakt niet uit wat voor een soort uitkering iemand ontvangt: WW, WWB, WAO/WIA, WAJONG etc.

De informatiemiddag wordt georganiseerd door het IMK in samenwerking met het UWV Nijmegen, de gemeente Beuningen, gemeente Wijchen en gemeente Druten. De Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, de Belastingdienst Nijmegen, de Rabobank Maas & Waal zijn aanwezig als spreker.
Ook is er een onderneemster, mevrouw Jansen van Matchpoint Security aan het woord, die haar bedrijf gestart is vanuit een uitkeringssituatie. Zij vertelt over haar ervaringen.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich per e-mail aanmelden voor deze gratis informatiemiddag via ondernemen@imk.nl onder vermelding van naam, adres en soort uitkering. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Dobbelmann van het IMK telefoonnummer 038 455 55 00. Meer informatie over het IMK kunt u vinden op de website www.imk.nl.