Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Twello - Fietsster en auto botsen                         |
Een 12-jarige meisje is op maandag (26/02) op de Terwoldseweg op haar fiets in botsing gekomen met een 56-jarige automobiliste uit Epe. Het meisje werd ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

De melding van het incident kwam omstreeks 07.35 uur bij de politie binnen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat het meisje op haar fiets de Terwoldseweg overstak om via het fietspad richting Twello te fietsen. Hierbij liet zij de automobiliste niet voorgaan. Laatstgenoemde probeerde nog een aanrijding te voorkomen, maar dit lukte niet en het meisje belandde via de motorkap in het talud naast het fietspad. Zij werd voor verder medisch onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar zij ter observatie een nachtje moest blijven. De auto en fiets raakten door de botsing beschadigd.

|     |Brummen - Ballencompressor weg na inbraak sportclub       |
Een sportclub aan de Hazenberg is tussen zondagavond en maandagochtend (26/02) het doelwit van dieven geweest. Hierbij is een zogenoemde 'ballencompressor verdwenen. Men heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De inbraak heeft tussen zondagavond 17.30 uur en maandagmorgen 07.30 uur plaatsgevonden. Men kon de opslagruimte binnenkomen door een ruit te forceren. Eenmaal binnen heeft men een zogenoemde 'ballencompressor' weten weg te nemen. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen van de inbraak of mensen die andere informatie hebben om via 0900-8844 contact op te nemen.

|     |Lochem - Diefstal van 100 hockeyballen                    |
Een sportcomplex aan de Koopsdijk heeft tussen zaterdag en zondag (25/02) ongewenst bezoek van het dievengilde gehad. Hierbij zijn onder meer 100 nieuwe hockeyballen verdwenen. Men heeft aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.

De diefstal heeft tussen zaterdagochtend 11.00 uur en zondagochtend 08.30 uur plaatsgevonden. Onduidelijk is nog hoe men het pand heeft kunnen binnenkomen. Eenmaal binnen heeft men onder meer 100 nieuwe, gladde ( dit i.t.t. zogenoemde 'dimble' (waterveld)ballen) hockeyballen weten weg te nemen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen of mensen die op bovengenoemde locatie iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met deze diefstal om contact op te nemen. Men kan bellen met 0900-8844.

|     |Almen - Sporthal doelwit dieven                           |
Onbekenden hebben tussen zaterdagmiddag en maandagavond (26/02) in een sporthal aan de Torenstraat veel schade aangericht. Hierbij is tevens een klein geldbedrag buitgemaakt. De politie is in deze zaak een onderzoek gestart.

Men kon het pand door middel van inklimming binnenkomen. Dit is gebeurd tussen zaterdagmiddag 16.00 uur en maandagavond 17.30 uur. Eenmaal binnen heeft men alle ruimtes doorzocht en daarbij meerdere deuren op grove wijze opengebroken of opengetrapt. Uiteindelijk heeft men een klein geldbedrag weten weg te nemen. De politie is in deze zaak bezig met een onderzoek en vraagt getuigen of mensen die andere informatie hierover hebben om contact op te nemen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Einde berichten


---


---


---

---- --