Ganzo brengt avontuurlijke zomercollectie


Italiaans temperament voor Nederlandse jongens

AMSTERDAM, 20070227 -- Ganzo is de naam van de nieuwe kledinglijn voor stoere jongens. Ganzo staat voor een Italiaanse jongen, die erg bij de hand is en houdt van het leven. Hij is soms stoer, soms stout, soms lief, soms braaf (nou ja, braaf... eigenlijk alleen als het moet van z'n ouders), maar altijd nieuwsgierig en avontuurlijk. Om dit allemaal te kunnen zijn, heb je uiteraard ook verschillende outfits nodig - dus dat zit goed met de Ganzo zomercollectie 2007.

Stoere collegewear

College mag dan een klein beetje braaf klinken, dat hoeft het bepaald niet te zijn. Dit bewijst de stoere collegewear van Ganzo deze zomer! Spannende polo's, frisse blouses of een zomerse Inspector Colombo Jacket, maken dat de uitstraling een Ganzo `college boy' met kleuren als marineblauw, dieprood en beige, absoluut niet saai zal zijn.

Avontuurlijke streetwear

Skating is fun! In de kleine Italiaanse steegjes zie je Ganzo met dit gelijknamige t-shirt de mooiste stunts uithalen met z'n skateboard! De streetwearcollectie van Ganzo is een tikkeltje rebels, al zal ook menig volwassenen snel smelten bij het zien van de opvallende dessins, vette prints en felle kleuren. Ook is het aanbod aan jeans voor Ganzo liefhebbers zeer uitgebreid. De hippe modellen zijn verkrijgbaar met verschillende wassingen en robuuste effecten.

Zonnige beachwear

Op het Siciliaanse strand ontbreekt Ganzo uiteraard niet. Met de short Hawaï feeling weet iedere jongen zich macho te bewegen op het brandende zand op weg naar de hoge golfen. De kleurrijke en opvallende Hawaï dessins in lime of blue, gecombineerd met een kleurige singlet maken de `Ganzo jongen' tot een ware beachboy.

Prijs en verkrijgbaarheid

De kwalitatieve collectie van Ganzo is verkrijgbaar in de maatgroepen 92-176 en bestaat uit zo'n 40 verschillende items. Blouses, t-shirts, jackets, pants, jeans, shorts... alles is te vinden binnen de collectie. De consumentenadviesprijs voor Ganzo varieert van ongeveer ¤ 14,- voor een Hawai Short tot ¤ 70,- voor een hip zomerjacket. Ganzo is verkrijgbaar bij kindermodezaken en diverse online shops. Consumenten kunnen op www.zaziholland.nl terecht voor de exacte verkoopadressen.





Ingezonden persbericht