Persberichten Rijn & Venen, 10.40 uur

Utrecht, 28-02-2007

Onderdelen auto gestolen; politie roept getuige(n) op

LOENEN - Tot twee keer toe zijn er vanaf een geparkeerde auto onderdelen gestolen. De bewuste auto, een grijze Opel Astra, stond op de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Molendijk. De eerste diefstal vond plaats tussen vrijdag 23 februari te 16.00 uur en zaterdag 24 februari te 11.00 uur. Toen werd er een spatbord gedemonteerd en weggenomen. De tweede diefstal vond plaats tussen zaterdag 24 februari te 20.00 uur en zondag 25 februari te 11.00 uur. Nu werd de motorkap gedemonteerd en weggenomen. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde dader(s) gaat waarvan ieder spoor tot nu toe ontbreekt. Personen met informatie over de diefstallen wordt verzocht contact opnemen met de politie Rijn & Venen, telefoon 0900-8844.

Winkeldief

VINKEVEEN Een 32-jarige man uit Vinkeveen is aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij werd dinsdag omstreeks 19.45 uur betrapt door personeel van een winkel aan de Plevierenlaan. Zij schakelden de politie in. Agenten namen de man mee naar het politiebureau. Hij deed afstand van zijn gestolen waar en kreeg een boete van 130 euro.

Verkeerscontrole
MIJDRECHT Dinsdagmiddag 27 februari heeft de politie in het centrum van Mijdrecht een verkeerscontrole gehouden. Tien automobilisten kregen op de Bozenhoven en Croonstadtlaan een bekeuring voor foutparkeren en één voor niet handsfree bellen tijdens het rijden.