Persberichten Binnensticht, 11.30 uur

Utrecht, 28-02-2007

Wie mist drie kratten?

ZEIST In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 februari heeft de politie een 18-jarige man aangehouden die drie lege kratten uit een voortuin heeft gestolen. De politie komt graag in contact met de bewoner die drie kratten mist en woonachtig is in de omgeving Patijnpark.

Om 01.40 uur hield de politie de 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op de Dijnselburgerlaan. Hij fietste met drie gestolen (lege) kratten toen hij werd aangehouden. De verdachte verklaarde de kratten even daarvoor te hebben weggenomen vanonder een afdakje in een voortuin, ergens in de omgeving Patijnpark. Om te voorkomen dat de dief zijn straf ontloopt is de politie op zoek naar de bewoner die drie kratten mist. Het betreffen een donkerblauwe, een lichtblauwe en een gele krat. De eigenaar wordt verzocht aangifte te doen bij de politie in Zeist.

Geweld
GROENEKAN- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij met pepperspray had gespoten. Omstreeks 18.45 uur liep een conflict op de Nieuwe Weteringseweg uit op geweld. Een 20-jarige man uit Soest spoot pepperspray in het gezicht van een 32-jarige man. In zijn woning kon de geweldpleger worden aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.