Navigatiestemmen.nl breidt uit naar Belgi?


DELFT, 20070228 -- Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl breidt uit naar Belgi?. Het bedrijf werd vorig jaar bekend door het op de markt brengen van diverse stemmen, zoals Kim Holland , Emile Ratelband en Pim Fortuyn voor gebruik in navigatiesystemen. Na een succesvolle introductie op de Nederlandse markt begin vorig jaar, kunnen nu ook de Belgische consumenten vanaf maandag 26 februari 2007 terecht op Navigatiestemmen.be voor leuke en bijzondere stemmen.

Navigatiestemmen.be biedt de consument een verscheidenheid aan stemmen voor gebruik in navigatiesystemen: van Paul Jambers tot en met Pipi Langkous. Op de site kunnen alle stemmen worden beluisterd. Na aankoop van een stem kan de software binnen enkele seconden ge?nstalleerd worden op het navigatiesysteem.

Naast de diverse standaardstemmen, is het ook mogelijk om op Navigatiestemmen.be een eigen stem in te spreken. Op deze manier wordt navigeren heel persoonlijk. Het inspreken van een eigen stem kan thuis gedaan worden binnen enkele minuten. Na upload van het opgenomen stembestand naar de server van Navigatiestemmen.be, krijgt de consument de software toegestuurd via internet.

Navigatiestemmen.be hoopt de collectie op haar site op korte termijn uit te breiden met diverse bekende en markante Belgische stemmen.





Ingezonden persbericht