A DEUX verwerft leidende positie met overname van Consolid Reï

28.02.2007 / 13:30 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: A deux

A deux

Almere, 28 februari 2007

A DEUX verwerft met overname van Consolid Reïntegratie
leidende positie in het middensegment van de re-integratiedienstverlening

Re-integratiedienstverlener A DEUX, met haar hoofdkantoor in Almere, heeft Consolid Reïntegratie BV overgenomen. Consolid Reïntegratie is een fullservice-aanbieder van re-integratiediensten en inburgeringstrajecten. Door de overname wordt A DEUX een grote onderneming in het middensegment van de re-integratiedienstverlening en inburgeringtrajecten. Het bedrijf is landelijk actief en heeft in de nieuwe situatie ruim tachtig personeelsleden. Er zijn vestigingen in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Groningen en Utrecht.
De dienstverlening van Consolid Reïntegratie wordt vanuit de bestaande vestigingen - met instemming van de opdrachtgevers - voortgezet door A DEUX. De oud-medewerkers van Consolid Reïntegratie zijn voortaan in dienst van A DEUX. Consolid Reïntegratie was onderdeel van Consolid, een personele dienstverlener, die behoort tot de top van de uitzend- en detacheringsbranche met vestigingen in heel Nederland. Consolid was met het bedrijfsonderdeel Consolid Reïntegratie actief op het gebied van re-integratie van arbeidsongeschikten en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. De ondernemingsraad van Consolid heeft positief advies uitgebracht over de overname door A DEUX, omdat met de overname de continuïteit van de dienstverlening voor de huidige opdrachtgevers, cliënten en cursisten van Consolid Reïntegratie gewaarborgd blijft. Naast de overname zijn A DEUX en Consolid een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met betrekking tot de dienstverlening die behoort tot de core-business van beide bedrijven.
A DEUX begeleidt en ondersteunt bedrijven, (overheids-)instanties als gemeenten, UWV, verzekeringsmaatschappijen en werkzoekenden op het gebied van: bedrijfsartsdienstverlening, arbeidsdeskundige dienstverlening, re-integratiedienstverlening, voorschakeltrajecten, Individuele Re-integratie Overeenkomsten, inburgeringstrajecten,
e-Learning, jobcoaching, bemiddeling tussen werkgever en werknemer, trainingen en onderzoeken (bijvoorbeeld sollicitatiemodules, loopbaanonderzoeken) en individuele coaching en begeleiding.

A DEUX is werkzaam op het gebied van mens, werk en inkomen. Het werkgebied spreidt zich uit over heel Nederland. Naast de kantoorlocaties heeft A DEUX meerdere vaste regionale spreekuurlocaties. Door deze regionale aanpak is het bedrijf uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de verschillende regio's. Alle diensten vinden plaats in een open klimaat, waarbij er oog is voor de belangen van de opdrachtgevers en cliënten. Integer, pragmatisch en realistisch.
Het motto van A DEUX is dan ook: Samen werken wij aan werk!


Noot voor de redactie;