Ingezonden persbericht


STORM*GEK premiere zaterdag 3 maart 2007 Toneelschuur Haarlem Een voorstelling voor jong en oud i.s.m HETPALEIS, Antwerpen Met Maarten van Roozendaal als de zingende hond Boeda

Britje heet ze. Ze woont op een klif waar het altijd stormt. En ze zit binnen. Dat moet want haar botten zijn broos. Verder is ze van ijzer. Haar hond ook. En bovendien zingt hij graag. Het liefste zitten ze voor het raam. Kijken hoe het stormt. En wat de zee nu weer brengt.

Ze zijn niet alleen. Britje heeft ouders. Vroeger lachten die om dezelfde dingen. Nu komt haar vader de ene week en haar moeder de andere. En voor ze weer wegstormen, schrijven ze elkaar briefjes. Ze zijn `voorlopig even gescheiden', maar dat duurt nu al een eeuwigheid.

STORM*GEK is een muzikale voorstelling voor hele en halve gezinnen over hoe veranderlijk liefde is en ook weer niet. Met tal van absurde en ontroerende momenten zoals die in de beste families voorkomen. Twee schrijvers waagden de stap. Het script woonde de ene week bij haar, Pauline Mol en de andere week bij hem, Paul Pourveur.
SPEL Roel Adam, Ria Eimers, Marcel Faber, Minke Kruyver, Maarten van Roozendaal en Lies Visschedijk TEKST Pauline Mol en Paul Pourveur REGIE Liesbeth Coltof MUZIEK Maarten van Roozendaal DRAMATURGIE Hanneke Reiziger DECOR en LICHTONTWERP Guus van Geffen KOSTUUMS Carly Everaert VERKOOP Theaterzaken Via Rudolphi GRAFISCH ONTWERP Studio Matusiak Zie voor de complete speellijst bijgevoegde flyer.

SPECIALE ACTIE! KOM MET 5 OF MEER TAART ETEN BIJ STORM*GEK!!!

Om je bezoek aan STORM*GEK extra feestelijk te maken heeft Huis aan de Amstel een speciale actie! Kom je op woensdag 28 februari, donderdag 1 of vrijdag 2 maart met 5 of meer mensen naar STORM*GEK in de Toneelschuur in Haarlem of op dinsdag 10 of woensdag 11 april naar Theater Bellevue in Amsterdam dan krijgen jullie allemaal een gratis stuk STORM*GEK taart! Vermeld bij je reservering het codewoord "taart" en smullen maar! Huis aan de Amstel geeft rondom STORM*GEK ook speciale ouder-kindworkshops. Voor kinderen STORM*GEK ook speciale ouder-kindworkshops. Voor kinderen STORM*GEK
en ouders, grootouders of andere begeleiders die vooraf aan de voorstelling samen op een actieve en creatieve manier kennis willen maken met STORM*GEK. De workshops zijn op: -wo 28 feb 16.00-18.00 uur (aanvang voorstelling 19.30) / zo 4 mrt 12.30-14.30 uur (aanvang voorstelling 15.00) locatie: Toneelschuur Haarlem -zo 15 apr 12.30-14.30 uur (aanvang voorstelling 15.00) locatie: Theater Bellevue, A'dam Opgeven voor de workshop kan bij Marelie van Rongen: marelie@huisaandeamstel.nl of 020 - 622 93 28.